Dem Masters succesvol op NK Indoor Masters 2019

Afgelopen weekend werd er door de Beverwijkse Sprint Masters deel genomen aan het NK indoor Masters in Apeldoorn.
De sprinters waren vertegenwoordigd op verschillende nummers en er mochten weer de nodige prijzen mee naar huis worden genomen.
Op de 400M M50 werd Bart van Rookhuizen verdienstelijk 2e in een spannende finale met een snelle tijd van 57.80 seconden.
Op de 400M V55 was Simone Geel weer een klasse apart. Zij werd op deze afstand Nederlands Kampioen in een tijd van 1.04.00 seconden. Achter haar finishte de nieuwe aanwinst van de Beverwijkse Sprint Masters - Renate Schellevis - in een nette tijd van 1.06.81 seconden. Maar dan in de categorie V45. Hiermee verdiende zij ook de NK titel in deze categorie.
Erik Langeveld probeerde voor het eerst de 60M indoor en mocht meteen al aanschuiven in de finale. In deze finale werd hij 6e in een tijd van 8.28 seconden.

Op de laatste dag van dit NK indoor werden nog de 200 meters gelopen.
Rob Moen maakte hierbij in de finale zijn favorietenrol waar met een overwinning in een tijd van 25.45 seconden. Hij kon weer mooi een NK titel bijschrijven op zijn conto. Erik Langeveld werd met 26.88 seconden vierde op deze afstand.
Simone Geel kwam niet voor minder dan het veroveren van een nieuwe NK titel, alsmede een nieuw Nederlands record. Zij snelde op de 200m naar een tijd van 28.26 seconden.
Al met al een zeer succesvol NK voor de Beverwijkers. Als volgende staan de de Belgische Kampioenschappen op de agenda.
Vanzelfsprekend zullen de fitte masters hier ook weer mooie tijden gaan neerzetten!

Op de foto van links naar rechts: Simone Geel, Bart van Rookhuizen en Renate Schellevis.

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op