Clubkampioenschappen

De datum was niet al te gelukkig gekozen, het was al herfstvakantie, en dat scheelde toch wel in de deelname, en ook de Coronaregels hadden effect, zo mochten er geen ouders aanwezig zijn, en ook dat scheelde bij de deelname met name bij de jongste pupillen, maar ondanks dat alles deden er 126 enthousiastelingen mee. De weersomstandigheden waren gelukkig heel wat beter dan er aanvankelijk voorspeld was, alleen tegen het einde van de pupillenwedstrijd een paar buitjes.

Het was uiteraard wel frisjes, maar dat weerhield niet dat er toch nog een aantal clubrecordverbeteringen konden worden genoteerd. Zo wist Dion Kies bij het kogelslingeren van de vrouwen, de kogel 35,82 meter weg te krijgen, dat was een kleine meter verder dan het vorige record. Ook Robert Moen was goed op dreef. In de categorie M55 wist hij het clubrecord op de 100 meter van 13,46 sec naar 12,75 sec te verbeteren, en het clubrecord op de 200 meter bracht hij van 27.76 sec naar 26.23 sec. Bij de M55 waren clubrecords bij het verspringen, het discuswerpen en het kogelstoten nog vacant en omdat hij daar respectievelijk tot afstanden kwam van 5.12 30,80 en 11.19 meter schreef hij in deze wedstrijd dus vijf clubrecords op zijn naam
Smorgens waren de pupillen aan de beurt, smiddags alle oudere categorieen. En omdat er deze zomer amper wedstrijden geweest waren, viel er een stortvloed aan persoonlijke records verbeteringen te noteren. Veel te veel om hier op te sommen. Maar we gaan nog wel even alle clubkampioenen noteren. Dat waren:
vrouwen Isis Beentjes
MJA Ramona de Boer
MJB Silke de Haas
MJC Lotte Ploeger
JD Sienna Smit
MPA2 Marije Poelman
MPA1 Ceylin Sarikaya
MPB Kyra De Ruijter
MPC Silke Potma
M mini Emma S
Mannen Master Robert Moen
JJB Noa Struyve
JJC Noël Somberg
JJD Mik Commandeur
JPA2 Bink Liefting
JPA1 Guus Hoekstra
JPB Joep Hoekstra
JPC Vince de Wit
J mini Timo Schram
G-atleten Vince Bleeker

Voor de FOTO's even hier klikken

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op