Zandvoort circuit run

Runners World Zandvoort Circuit Run 1Run to The Start: Trainen voor de Runner's World Zandvoort Circuit Run!

Zin in een uitdaging? AV DEM start met Run to The Start Zandvoort Circuit Run. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Runner's World Zandvoort Circuit Run. In Beverwijk gaat deze 12-weekse cursus spoedig van start.

De cursus Run to The Start
In het voorbereidingstraject Run to the Start biedt AV DEM je de mogelijkheid om jezelf op een gevarieerde manier voor te bereiden op de Runner's World Zandvoort Circuit Run. DEM ondersteunt je met twee trainingen per week. Een training op de baan en een in de duinen.
De start van Run to the Start is op 7 januari (12 km) en op 8 januari (5 km) op de atletiekbaan van DEM om 19.30 uur 's avonds. Deze baantrainingen duren een uur.
Daarnaast kun je op zaterdagochtend meedoen (beide afstanden) tijdens de trainingen in het duin. Start is om 9.00 uur vanaf parkeerterrein 't Kraaiennest langs de Rijksstraatweg in Heemskerk. Dat is de duiningang tegenover de Patatoloog. Deze trainingen duren anderhalf uur.
Tijdens de trainingen krijg je praktijkoefeningen, looptechnische oefeningen en goede warming up en cooling down. Daarnaast kun je altijd aanvullende informatie vragen. Wij onderzoeken op dit moment de mogelijkheid voor een extra lezing. Ook krijg je informatie over huiswerktrainingen.

Uitgebreid deelnemerspakket
In het pakket vind je onder andere:
speciale ontvangstruimte bij de Runner's World Zandvoort Circuit Run met sportverzorging
drie edities van Runner's World Magazine
vier maanden lidmaatschap Atletiekunie
wekelijkse digitale nieuwsbrief

Ook voor leden van AV DEM
Als lid van AV DEM kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra's bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Zo ontvang je drie nummers Runner's World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (spotdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

Kosten en aanmelden
Deelname aan Run to The Start Zandvoort Circuit Run BEST kost €59,95, daarvoor krijg je 12 weken training inclusief het uitgebreide deelnemerspakket. Voor leden van Dutch Runners en voor leden van bij de Atletiekunie aangesloten atletiekverenigingen en/ of loopgroepen zijn er aantrekkelijke kortingstarieven. 

De inschrijving voor Run to The Start Zandvoort Circuit Run is mogelijk via het inschrijfformulier van Run to The Start op www.runtothestart.nl. Wees er snel bij, want op sommige locaties is er een maximum deelnemersaantal. Dus start vandaag met jouw sportieve uitdaging van 2015 en schrijf je in! De trainers van AV DEM zijn er klaar voor om je een vliegende start te bezorgen. Doe mee met Run to The Start Zandvoort Circuit Run, dan ben jij er zeker klaar voor!

De Runner's World Zandvoort Circuit Run
Op 29 maart 2015 staat het meest afwisselende parcours van Nederland weer op de programma. De heuvels van het racecircuit met opzwepende muziek, het uitdagende strandparcours langs de skyline van Zandvoort, het sfeervolle centrum en de enthousiaste supporters maakt het een evenement die je niet mag missen!
Na je geweldige prestatie is er de gelegenheid om na te genieten bij het Dorpsfeest Zandvoort, waar o.a. diverse restaurants het speciale 'Zin in Zandvoort Menu' aanbieden. Meer informatie over de Runner's World Zandvoort Circuit Run vind je op www.zandvoortcircuitrun.nl

De trainers van AV DEM zijn er klaar voor om je te begeleiden op weg naar de Runner's World Zandvoort Circuit Run. Doe mee met Run to The Start Zandvoort Circuit Run, dan ben jij er straks ook klaar voor!

Neem voor meer informatie contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de website van Run to the Start.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op