Wandelgroep AV DEM

In april 2018 is AV DEM gestart met een wandelgroep. De eerste maanden golden als pilot, om te zien of er voldoende deelnemers zouden zijn om deze groep bestaansrecht te geven. Dat is zeker het geval gebleken.
Na afloop van de pilot konden we tot onze vreugde vaststellen dat er wekelijks een mooie groep van 10 tot 15 wandelaars meedoet. Alle reden dus om door te gaan, zodat AV DEM vanaf juli 2018 een nieuw onderdeel aan haar groepen heeft toegevoegd. Naast atletiek en hardlopen kun je bij AV DEM in het vervolg terecht om te wandelen.
De wandelgroep maakt deel uit van de Duinloopgroep van AV DEM. De wandelaars gaan elke zaterdagochtend op pad, gelijktijdig met de hardlopers van dezelfde Duinloopgroep.
De training start om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur. De groep wordt altijd door een trainer begeleid. Op dit moment zijn dat Ans Duin, Ingeborg Steinvoord en Els Sondervan. De training omvat niet alleen een mooie wandelroute, maar ook warming up oefeningen, oefeningen voor het verbeteren van de techniek en de snelheid. Iedere training wordt afgesloten met een gezamenlijke cooling down.

Lijkt het je leuk om mee te wandelen? Belangstellenden mogen gedurende vier weken gratis meedoen. Daarna kun je ervoor kiezen om recreant-lid te worden van AV DEM. Voor de deelnemers in de wandelgroep is het ook mogelijk om bij de trainers een zogeheten 10-rittenkaart te kopen. De kosten van deze kaart bedragen in 2018 € 35,--.

AV DEM is vanaf 1 oktober 2018 een samenwerking aangegaan met Ronald’s Adventure Shop in Beverwijk voor de levering van materialen voor het wandelen. Door deze samenwerking profiteren de deelnemers van de wandelgroep van 15% korting op de aanschaf van wandelkleding en -schoenen.

Bij het wandelen in de duinen staat genieten van het mooie landschap voorop.
Trainingen in de duinen gaan altijd door, tenzij er sprake is van een officiële feestdag. Ook onweer kan roet in het eten gooien.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op