Duinloopgroep 2018

Duinloopgroep PWN logo


Op zaterdagochtend trainen recreatieve hardlopers van AV DEM in de duinen. Alle leden zijn welkom. Er zijn vier groepen, die allemaal om 09.00 uur vanaf parkeerterrein 't Kraaiennest starten voor een training van anderhalf uur. De vier groepen zijn verdeeld op basis van looptijden:
Basisgroep: deelnemers lopen een wedstrijd van 10 km in 65 of meer minuten
Middengroep 1: deelnemers lopen een wedstrijd van 10 km in 60 tot 65 minuten
Middengroep 2: deelnemers lopen een wedstrijd van 10 km in 55 tot 60 minuten
Gevorderden: deelnemers lopen een wedstrijd van 10 km in 55 of minder minuten

Indicatie
De indeling is een indicatie. Als jij als loper ervoor kiest om op een ander niveau mee te doen, ben je van harte welkom. Maar de trainers verwachten dan van de lopers dat zij zich aanpassen aan de groep die gekozen wordt. De overstap tussen de groepen is niet al te groot.

Trainers
De trainers blijven wisselen tussen de groepen. De trainers passen hun trainingen aan aan de groep die zij begeleiden. Dat betekent dat het voor jou, als deelnemer van een bepaalde groep, niet uitmaakt welke trainer er is. Je traint op het door jou gekozen niveau.

Andere groep
De trainers zullen jou stimuleren om bij een andere groep te kijken als je het niveau van jouw groep ontstijgt. De overstap naar andere groepen wordt naar ons idee wel wat makkelijker. Maar jij als loper bent degene die beslist.

Trainers in de duinen
De vier groepen in de duinen worden getraind door Ans Duin, Annelies van den Nieuwendijk, Els Sondervan, Henno de Jong, Martin van Noort, Frans Remmers, Erwin Rozemeijer en Richard Scholtens.


Wil je een keer meetrainen maar ben je (nog) geen lid van AV DEM? Je bent van harte welkom om een keer mee te lopen. Kom naar de startlocatie en meld je bij de trainers aan.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op