Koppeloop editie 2020 afgelast

De koppelloop 2020, die jaarlijks gehouden wordt op de baan bij av DEM, is voor dit jaar afgelast. De organisatie kan met de huidige Coronamaatregelen geen veilig en leuk evenement neerzetten.

De koppelloop is een jaarlijks terugkerend evenement dat toegankelijk is voor iedereen. De deelname is gratis.

In 2021 hoopt de organisatie de koppelloop weer te mogen organiseren.

Wandelen en hardlopen met av DEM

Elke zaterdagochtend om 9.00 uur start er een wandelgroep van av DEM.

Iedereen is welkom om mee te wandelen met deze groep.

De groep wandelt onder begeleiding van een ervaren trainer of trainster van av DEM

Deze trainer kent het duingebied op zijn of haar duimpje en leidt de wandelaars langs de mooiste plekjes. Elke zaterdag weer een mooie andere route.

Om kennis te maken met deze enthousiaste groep wandelaars en ontdekken of het wat voor u is bestaat er de mogelijkheid om tweemaal gratis mee te wandelen.

Bevalt het wandelen en wilt u doorgaan, dan kan er een tienrittenkaart aangeschaft worden voor slechts 35 euro.

De start is elke zaterdag om 9.00 uur bij de ingang Patatoloog. De wandeling duur ongeveer 90 minuten. De wandelingen gaan altijd door met uitzondering bij onweer.

Wandelen op 11 mei met Ronald Adventure Shop

Zaterdag 11 mei is de Lowa experience trailer te vinden op de Breestraat. In dit mobiele testcentrum zijn meer dan 100 paar wandelschoenen aanwezig om vrijblijvend te testen tijdens een 3.5 kilometer lange wandeling die is uitgezet. Geef je nu op en reserveer een plek tijdens 1 van de 3 tijdvakken. Aanmelden is gratis en Vol = Vol. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef het aantal personen plus het tijdvak door.

Ook voor de ervaren wandelaars, die reeds een goed paar wandelschoenen bezitten, is er een mooie tocht uitgezet. De wandelafdeling van atletiekvereniging av DEM heeft een uitdagende tocht van 15 kilometer uitgezet.

DEM Wandeltocht komt er aan

In goede samenwerking tussen DEM en Ronald Adventure Shop wordt op 11 mei aanstaande een 15 kilometer wandeltocht georganiseerd.
Start en eindpunt is de winkel van Ronald Adventure Shop op de Breestraat. De route gaat door het polderlandschap nabij de Vuurlinie.
Samen met deze wandeltocht organiseert Ronald Adventure Shop ook de Lowa experience waarvoor de Lowa trailer op de Breestraat gaat komen.
Hier is een korte wandelroute aan gekoppeld waarmee wandelaars de nieuwste schoenen kunnen uitproberen.
Mensen die willen beginnen met wandelen wordt zo een unieke gelegenheid geboden kennis te maken met de wandelsport, goede schoenen etc.

Inschrijving Marquetteloop geopend

De voorinschrijving is geopend

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de Tata Steel Marquetteloop.

Wanneer je een persoonlijke inschrijving wilt doen, klik dan hier.
Wanneer je een team wilt inschrijven, klik dan hier.
Tata Steel Marquetteloop - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - http://www.avdem.nl/marquetteloop

Inschrijving Marquetteloop geopend (Copy)

Nog een paar dagen voor de Marquetteloop begint!

 

Tata Steel Marquetteloop - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - http://www.avdem.nl/marquetteloop

DEM wandelaars actief op de Wandel Marathon Egmond.

In het weekend van 26 en 27 januari hebben leden van de DEM Duin-wandelgroep meegedaan aan de Wandel Marathon in Egmond. Enkele leden hebben beide dagen de ruim 21 kilometer gelopen en zodoende een marathon gewandeld in één weekend. Andere leden hebben op één dag een kwart marathon gelopen. De weergoden waren genadig, beide dagen viel de kou, regen en wind mee. Dit ondanks de barre voorspellingen voor zondag. De ongemakken bleven beperkt tot een buitje op het strand en harde windvlagen op de duintoppen.

Pierloop 2018

De stichting Pierloop Velsen, Cornelis Vrolijk, de gemeente Velsen en atletiekvereniging Suomi zijn verheugd te kunnen melden dat de 26e editie van de Pierloop Velsen zal plaatsvinden op zondag 9 september 2018 . Nadat de Pierloop de afgelopen twee jaar tot teleurstelling van velen niet door kon gaan, heeft men de handen ineen geslagen en zich maximaal ingespannen om het hardloopevenement dit jaar wel weer mogelijk te maken.

Klik hier voor meer informatie

START TO RUN gaat weer van start

Hardlopen voor beginners start dit keer op 15 september 2018.
Net als op 147 plaatsen in Nederland gaat ook DEM met vier enthousiaste trainers lesgeven.
In zeven weken bouw je conditie op en leer je de kneepjes van het hardlopen.
Sommige schrikken bij het woord hardlopen, maar dat hoeft natuurlijk niet, als je het maar op je eigen tempo doet.
Kom gezellig met een buurman (-vrouw), kennis, vriend(in) of partner. Als je samen inschrijft kunnen jullie zelfs korting krijgen. (kinderen tussen 12 en15 jaar kunnen ook inschrijven, samen met de ouders)

Koppelloop 2017

Op 3 november organiseert AV DEM weer een koppelloop.

De opzet van deze loop is dat een koppel bestaande uit twee lopers in totaal 5 km loopt. Na een afgelegde ronde van 400 meter wordt er gewisseld. De loop staat open voor gemengd, dames- of herenkoppelsen en jeugd tot en met 12 jaar.
Deelname is gratis en staat open voor iedere hardloper, wel of geen lid van atletiekvereniging DEM.

Inschrijven kan op de dag zelf in de kantine van AV DEM. De start is om 19.45 uur. Een groot aantal vrijwilligers zorgt er voor dat de koppels op de juiste plaats en tijdig wisselen. Voor het overall winnende koppel is er een mooie wisselbeker
en verder zijn er nog prijzen in de diverse categorieën.

START TO RUN gaat weer van start.

Hardlopen voor beginners, het landelijke loopfestijn van de Atletiek Unie, start weer op 16 september 2017.
Net als op 147 plaatsen in Nederland gaat ook a.v. DEM met 5 enthousiaste trainers lesgeven.
In 7 weken bouw je conditie op en leer je de kneepjes van het hardlopen.
Sommige schrikken bij het woord hardlopen, maar dat hoeft natuurlijk niet, als je het maar op je eigen tempo doet.
Kom gezellig met een buurman(vrouw), kennis, vriend(in)of partner Kinderen tussen 12/15 jaar mogen ook mee met de ouders.
De 5 trainers zorgen ervoor dat ieder op zijn of haar eigen tempo kan lopen, want het hoeft niet hard te gaan.

==>> LEES MEER

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op