Onderlinge wedstrijd

Eind maart houden we bij DEM altijd een onderlinge wedstrijd, en zoals vrijwel altijd waren de weergoden ons ook deze keer gunstig gezind. Nog wel een beetje frisjes, en in de loop van de middag kwam er wat meer wind, maar het was weer een bijzonder geslaagde dag. En de thuisblijvers hadden ook deze keer ongelijk.

Voor de pupillen begon de dag al om 10 uur, maar het hield wel in dat om 1 uur de prijsuitreiking al achter de rug was. Er was deze keer een meerkamp, waar ook de lange afstand in meetelde. Voor iedereen was er een podium plek. De nummers 1, 2 en 3 mochten op de hoogste trede plaatsnemen, alle anderen er naast. Daarna waren de junioren aan de beurt, Ook voor hen een meerkamp, die ze in een tweetal blokken afwerkten, met daar tussendoor nog enkele individuele onderdelen. Met tot slot als uitsmijter, een kogelslingerwedstrijd.
Ook de G-atleten waren weer massaal aanwezig. Door ziekte ontbrak er slechts eentje, en ook zij werkten vol overgave hun onderdelen af. Waarbij natuurlijk de afsluitende 600 meter het zwaarste valt. Voor Berengere kwam hier hulp van Deborah V, die haar spontaan hielp om de laatste 200 meter door te komen. Tracy was er ontroerd van.
Natuurlijk kan zo’n dag alleen geslaagd zijn door de inzet van legio juryleden, mensen die van te voren de baan klaarzetten (en opruimen), mensen die de uitslagen verwerken in de PC (je ziet ze niet, maar ze zijn er wel), mensen in de kantine, en natuurlijk ook nog de vele ouders die hier en daar een handje hielpen. Allen bedankt voor de inzet.
Er zijn weer legio foto’s gemaakt.

Klik hier voor het bekijken van die foto’s

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op