Winst voor Britt bij cross competitie

Winst voor Britt bij cross competitie

Voor de laatste wedstrijd van de cross competitie moesten we naar Bussum. En wel naar camping: De Franse Kamp. De voorspelde regen bleef uit, maar vooraf had het wel geregend, en omdat de ondergrond nog bevroren was, lagen er nogal wat plassen. Maar dat hoort natuurlijk bij een cross.

Onze deelname was wat minder dan bij de vorige crossen. Een aantal DEMmers die zich al zeker geplaatst wisten voor de finalewedstrijd spaarden hun krachten voor het RunX circuit war de volgende dag gelopen zou worden. Het bleef voor DEM deze keer voor slechts 1 overwinning. En die kwam op naam van Britt de Graaf. Bij de MD.1 bleef ze haar naaste concurrentes ruim voor.
De andere DEM deelnemers presteerden, zoals ze ook in de voorgaande crossen deden.
Rens Denneman Haalde bij de JPA.2 een vijfde plaats. Eén plekje lager was er voor Jaro Koper, die zesde werd bij de JPC en een zevende plek was er voor Mats Waal bij de JPB.
De competitiestanden zijn nu nog niet bekend, maar we kunnen er zeker van uit gaan dat we weer met een flinke groep lopers mee mogen doen aan de finalewedstrijd. Die wordt midden maart gehouden in Warmenhuizen, en daar mogen de beste lopers uit Nord Holland, Utrecht en Flevoland aan mee doen.
Voor de vele FOTO’s KIER KLIKKEN

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op