Ryan op podium bij cross finale

De cross competitie van afgelopen winterseizoen was niet bepaald vlekkeloos. Bij de eerste cross iun november mocht maar zeer beperkt publiek aanwezig zijn. De cross van januari werd afgelast, maar kon eind februari worden ingehaald, maar dat was wel in de krokus vakantie, en toen was er een flink aantal deelnemers met vakantie. En de cross van begin februari, werd in 2 poules afgelast. Alleen de poule midden ging toen door.

Al met al, doordat er ook nogal watcorona besmettingen en quarantaine gevallen waren, was het een competitie met hindernissen. Gelukkig was er wel een finale wedstrijd, en daarvoor moesten we naar Amersfoort. De beste lopers uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland mochten hier meedoen. Van DEM hadden er zich 8 weten te plaatsen: Marije, Sofie, Kai, Ryan, Timo, Sarah, Roy en Lotte.
Het was prachtig voorjaarsweer, en de wedstrijd was prima georganiseerd, alleen waren de lopers voor het publiek slecht te volgen, meteen na de start verdwenen ze in het bos, om er pas vlak voor de finish weer uit tevoorschijn te komen.
We deden doorgaans goed mee in de middenmoot, en we haalden 1 podiumplaats, Bij de jongens pupillen C was er een vierde plaats voor Ryan (er waren steeds 5 prijzen per categorie). Voor hem een fraaie beker. Voor alle andere DEMmers was er, en iedereen deed uitstekend zijn best, een herinneringsmedaille. Nu kijken we weer vooruit naar de bancompetitie

Hier klikken voor de FOTO’s
En hier voor alle UITSLAGEN

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op