Onderlinge wedstrijd

Na een hele tijd van niet mogen trainen, en het afgelasten van alle wedstrijden, was het op 27 juni dan eindelijk zover dat we weer een wedstrijd konden houden. Een onderlinge wedstrijd weliswaar, en zonder de aanwezigheid van de ouders, maar we konden weer aan de slag. Het weer zat ons ook nog mee. Het onweer was voor de wedstrijd geweest, en de tropische temperaturen van de voorgaande dagen waren verdwenen. Kortom prima atletiekweer.

Smorgens was het de beurt aan de pupillen. Ieder in zijn eigen groepje, en met de trainers en hulptrainers als jurylid. Voor de tijdwarneming hadden we zelfs onze ET weten te bemannen. Het wedstrijd secretariaat was nog gesloten, en daarom werd de einduitslag pas savonds na de wedstrijd uitgerekend, maar er was wel voor iedereen meteen na afloop een mooie medaille, waarbij iedereen op het podium mocht komen.
Smiddag was het de beurt aan de D junioren. Voor hen waren er drie looponderdelen, sprint, horden en 800 meter, en verder nog speerwerpen en verspringen
De uitslagen en tal van foto’s zijn via onderstaande linken te bekijken.
Uitslagen Pupillen en junioren
Foto’s

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op