Finale Cross competitie

Zaterdag 7 maart werd door av Castricum de finale georganiseerd van de cross competitie. Dat vond plaats op het terrein van camping Bakkum. Deze competitie gaat tussen de pupillen en junioren uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland. De beste deelnemers aan de verschillende voorrondewedstrijden, mochten meedoen, en dat waren er ongeveer 1200.

Een erg drukke wedstrijd dus. Veel van de groepen hadden tegen de 100 lopers. Van DEM hadden er zich 13 deelnemers weten te klasseren. In dit geweld wisten we 1 podium plaats te halen. Bij de meisjes junioren D kwam Britt de Graaf tot de tweede plaats. Fiene Rosendaal die slechts enkele seconden na haar finishte, kwam net iets tekort om ook op het podium plaats te mogen nemen.
De andere deelnemers van DEM eindigden doorgaans in de middenmoot, waarbij we (het waren hele grote groepen) de top-twintig lopers nog wel even willen vermelden. Piet van Vuuren werd zevende bij de jongens junioren A. Mik Commandeur werd achttiende bij de jongens D.2. Bij de jongens pupillen C kwam Jip Houtenbos als zestiende binnen. En Jaro Koper werd zeventiende bij de jongens pupillen B.

Voor de Uitslagen HIER Klikken
En voor de vele Foto’s HIER Klikken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op