DEM in de prijzen bij competitiefinale

DEM in de prijzen bij competitiefinale

Zaterdag 19 maart werd de finale van de cross competitie gehouden. We moesten daarvoor naar Wieringerwerf. Nou ja, Wieringerwerf, het was niet in de buurt van het dorp zelf, maar in het Dijkgatbos, bij de dijk van het IJsselmeer, en toch nog wel een minuut of 20 verder rijden. Was je niet heel erg vroeg, dan had je pech met parkeren, en kon het zijn dat je nog een minuut of 10 moest lopen naar de start, want met bijna 1200 deelnemers stonden er nogal wat auto’s langs de dijk geparkeerd.

De 1200 deelnemers die mee mochten doen hadden zich via een aantal voorrondewedstrijden weten te kwalificeren en waren afkomstig uit de provincies Noord Holland, Utrecht en Flevoland. Een en ander resulteerde in erg grote startgroepen, En om dan in een klassement bij de top-tien te eindigen moest je van grote klasse zijn. Van DEM hadden we 3 deelnemers op het podium, allen meisjes deze keer. Britt de Graaf werd derde bij de MPB. Isa Schram werd vierde bij de MPA (er waren steeds 5 prijzen) en Danique Schram werd ook vierde, maar dan bij de MD.1 Top 10 noteringen waren er voor Mariska Poel bij de MB en Stef Rosendaal bij de jongens mini, waarbij nog even vermeld dient te worden dat Stef slechts 1 seconde tekort kwam voor een podium plek.
In het ploegenklassement stond na de voorronden onze ploeg MPB op de eerste plek en we gingen dus voor goud. Helaas was onze beste loopster,( Fiene Rosendaal) ziek, en ging de beker mooi onze neus voorbij.

Foto's en alle uitslagen zijn te bekijken via onderstaande linken

 

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op