Crossen en Indoor

De eerste zondag van maart was weer een drukke dag
Allereerst was er natuurlijk het NK cross in de Noordoost polder, waar Stan Niesten een prachtige tweede plaats behaalde. Hij liep over de 10 km een tijd van 32 minuten en 40 sec. Dat was 32 seconden achter de winnaar Noah Schutte.

Ook in Haarlem werd gecrosst. Daar was de laatste wedstrijd uit het RunX circuit. Bij de jongens pupillen daar een derde plaats voor Tijs van Etten. Stijn van Etten en Roy Bakker werden er zesde en zevende. Bij de meisjes junioren CD werd Jet Commandeur eerste, en Eveline Krom kwam als tweede binnen. Bij de jongens junioren CD was de uitslag: vierde Rens Denneman, vijfde Mik Commandeur, zesde Jelte Welboren en achtste Kas Commandeur. Piet van Vuuren eindigde als tweede bij de jongens junioren AB.
Er werd ook weer volop aan indoor gedaan. In Assendelft had Lycurgus een wedstrijd georganiseerd, waar we met een flinke groep aan mee deden. We haalden er wat minder prijzen dan een dag eerder, en het waren deze keer alleen de meisjes die in de prijzen vielen. Voor de pupillen was er een driekamp: sprint + kogelstoten + verspringen. De junioren konden aan een sprint tweekamp en aan een horden tweekamp meedoen. Tirza de Ruijter werd tweede bij de meerkamp van de meisjes mini pupillen. Bij de MPB was er een erg grote groep vandaar dat daar 4 medailles waren, en die vierde prijs was voor Kyra de Ruijter. Lotte Ploeger werd bij de meisjes junioren C, beide keren derde bij de 60 m horden, en beide keren in exact dezelfde tijd van 9.87 sec
FOTO’s van Assendelft: HIER KLIKKEN

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op