Cross competitie in Monnickendam

Voor de laatste voorronde wedstrijd van de cross competitie moesten we deze keer naar Monnickendam. De definitieve eindstand is nog niet bekend, maar het ziet er naar uit dat het overgrote del van de DEMmers, die aan de voorronden deelnamen, ook doorgaat naar de finale wedstrijd. Die finale wedstrijd is begin maart op camping Bakkum in Castricum.

Het was een fraai, maar wel pittig parcours wat er rond de atletiekbaan in Monnickendam was uitgezet. Ook deze keer weer een massale deelname, met hele grote groepen, maar zoals in de vorige wedstrijden stonden we ook nu flink ons mannetje. De grootste successen boekten we weer bij de meisjes junioren D. Britt de Graaf won er voor de derde achtereen volgende keer en Fiene Rosendaal werd weer derde.
De jongens pupillen B doen het sterk in het ploegenklassement. Na deze derde wedstrijd staan ze als ploeg op de tweede plaats. De lopers in deze ploeg waren Jaro Koper die als tweede finishte, Roy Bakker, achtste plaats en Merlijn van Meurs die zestiende werd.
Andere top-tien noteringen waren er voor Jip Houtenbos die bij de JPC achtste werd, en Mik Commandeur die als jongens junior C als tiende binnenkwam.
Zoals gezegd, rest nu nog de finalewedstrijd die begin maart in Castricum gehouden wordt.

Alle UITSLAGEN, HIER KLIKKEN

Voor de FOTO'S, HIER KLIKKEN

 

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op