Razendsnelle Synnargio Ignatia

Razendsnelle Synnargio Ignatia

De 2e ronde van de B junioren competitie kende voor DEM weer een aantal mooie hoogtepunten. Zo verbeterde Michiel zijn pr op de 1.500 meter met maarliefst 30 seconden, sprong Rico 5.09 meter ver en won Ramona als cadeau voor haar jarige moeder haar serie 100 meter.
Maar de topper van de dag was toch echt wel Dylan. Vanwege een onmogelijk chronoloog moest hij drie onderdelen tegelijk doen. Je zag Dylan echt rechts en links het veld over sprinten en schoenen wisselen. Al dat moeilijke gedoe was echter niet voor niks want Dylan verbeterde op alle drie de onderdelen (kogel, speer en polsstok) zijn persoonlijk record.

Ook hulde voor Deborah, zij nam de zeer zware combinatie 400 meter en 1.500 meter (plus estafette) voor haar rekening. We hadden trouwens een mooi gezelschap op de 400 meter. Er liepen namelijk drie debutanten. Timo, Nadia en Deborah kwamen voor het eerst uit op dit lastige onderdeel. Daarnaast kwam topper Kevin weer eens aan de start. Hij liep al mopperend met een ontstoken pees toch een keurige 53 seconden!
Meest aansprekende prestatie kwam op naam van Synnargio. Hij knalde er een razendsnelle 100 meter uit in 11,71 seconden. Helaas was er net iets teveel rugwind, waardoor Synnargio met deze prestatie niet op de nationale ranglijst terecht komt.
Kevin, Synnargio, Yael en Vyron kwamen weer tot een top 4x100 meter tijd en dat in hun zelf bedachte alternatieve volgorde.....
Bij de meisjes zagen we Isis over de 1,50 springen bij het hoogspringen en wierp Kim de speer naar 30,01 meter.
De jongens zijn na twee wedstrijden landelijk als 18e geëindigd en de meisjes als 30e. Een keurige prestatie, zeker als je bedenkt dat er een flink aantal C junioren van DEM deelnamen aan deze competitie en we dus jonge ploegen aan de start hadden. Bij de jongens deden er 98 teams mee en bij de meisjes zelfs 102!!

No video selected.

Relevante websites

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op