Medailles ophalen in Den Helder.

De vereniging Noordkop uit Den Helder organiseerde op 19 januari indoorwedstrijden voor pupillen en CD junioren. Het is toch wel best een eindje rijden, maar de lange rit was niet te vergeefs. Want maar liefst 7 maal stond er iemand van DEM op het erepodium.

Het waren meerkampen, voor iedereen was er 40 meter sprint, kogelstoten en hoogspringen. Zeven medailles, dus waarvan 2 gouden.
Allereerst voor Mik Commandeur bij de jongens junior D. Hij won er alle onderdelen en had dan ook een zeer grote puntvoorsprong op de nummer twee. Kas Commandeur werd bij de JD zevende en Hugo Kuil negende. Het tweede goud was voor Tirza de Ruijter bij de meisjes mini. Voor haar was er een fikse PR verbetering op de sprint.
Voor Kyra de Ruijter eindigde de meerkamp in zilver bij de MPB. En datzelfde gold voor Rylan Sins bij de JPB. We hadden hier zelfs 2 man op het podium, want Joep Hoekstra werd er derde. Ook een derde plaats was er voor Guus Hoekstra, die al weer JPA.1 is. Mohammed Abdirahmaan deed het er met een vierde plek ook uitstekend. En Felix Kuil zevende. Onze zevende medaille was voor onze oudst deelnemer, Jet Commandeur. Bij de meisjes junioren C werd ze derde.
Verder deden er van DEM nog mee: Sofia Kes die bij de MPA.1 zevende werd en Bruno Stuster die JPC is, en daar de negende plaats haalde.
Ook iets dichterbij waren we in actie. Dylan Langeveld deed in Assendelft mee aan een indoorwedstrijd van Lycurgus. Bij het polsstokhoog van de jongens junioren A werd hij eerste in een fraaie PR hoogte van 4.40 meter. En die hoogte was tevens een verbetering van het clubrecord met 13 cm
Foto’s van Den Helder: hier klikken
Uitslagen van Den Helder; hier klikken

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op