Drie maal goud bij cross competitie

We mogen tevreden terug kijken naar de cross competitiewedstrijd van afgelopen weeked. Maar liefst drie maal haalden we een eerste plaats. In hun categorie toonden Piet van Vuuren, Britt de Graaf en Jaro Koper zich het sterkste van al hun tegenstanders.

We moesten voor deze wedstrijd naar camping De Frans Kamp in Bussum, en het was zoals altijd weer een druk bezochte wedstrijd. Ruim 900 inschrijvingen met in sommige leeftijdsgroepen 70 - 80 deelnemers.
Meteen in de eerste categorie hadden we al een overwinning te pakken. Bij de jongens junioren A won Piet van Vuuren, met een ruime voorsprong op zijn naaste achtervolger. Onze tweede overwinning kwam op naam van Britt de Graaf. Dat was bij de meisjes junioren D.2 We hadden daar dubbel succes, want Fiene Rosendaal werd er derde. Wat later op de dag verraste Jaro Koper iedereen met een overwinning bij de jongens pupillen B. We hadden bij deze leeftijdsgroep ook succes in het ploegenklassement. De ploeg van de JPB haalde de eerste plaats. Met de lopers: Jaro Koper, Roy Bakker, Merlijn van Meurs en Rylan Stins.
Er komt nog 1 wedstrijd, op 8 februari in Monnickendam. En dan nog de finalewedstrijd op camping Bakkum in Castricum.
Voor alle uitslagen hier klikken
En de foto’s staan hier

 

 

No video selected.

Plaats een reactie

U dient in te loggen om een reactie te kunnen plaatsen. U kunt inloggen met uw Facebook account.

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op