Nieuwjaarsgroet D junioren AV DEM

Wij zijn de D-junioren van AV DEM en gaan voor sportieve prestaties dit jaar. Wij hopen op een mooie competitie dit seizoen. Wij gaan voor een sportieve onderlinge wedstrijd. Wij gaan dit jaar onze PR's verbeteren. Wij gaan knallen op het NK.

Gelukkig nieuwjaar!!!

 

De kop is er af!

Heemskerk-20140104-01027De eerste duintraining van de junioren in 2014 zit er alweer op. Het was wel weer even wennen na de kerstvakantie. Nadat de rollators keurig waren geparkeerd in de stalling, werd demonstratief nog even gekozen voor het terras. Pas na de toezegging om met de laatste duintraining "Hooglander-hamburgers" te gaan eten werd de training weer voortgezet.
Uiteindelijk is er nog wel even geploeterd door het zand en keerde een ieder met moeien benen terug op de parkeerplaats.

De volgende duintraining is pas, door de komende wedstrijden, op zaterdag 15 februari.

 

Duintraining Junioren 16 november

Duintraining 20131116 2Ook de junioren van DEM hebben de eerste duintraining alweer in de benen zitten.
Afgelopen zaterdag keerde de junioren terug in het vertrouwde gebied rondom de Kruisberg, met schitterend weer en alle anderen ingrediënten die nodig zijn voor een geslaagde duintraining.
Het was wel weer even wennen in een bos met modder, zand, steile beklimmingen, wildroosters en heel veel "koeienpoep", maar gelukkig zijn er dan van die bankjes waar je even lekker op kan uitrusten om er daarna weer stevig tegen aan te gaan. Na een best pittige afsluiting keerde alle atleten met een glimlach terug op de parkeerplaats. Duidelijk moe, maar wel voldaan!

De volgende duintraining is geland op zaterdag 7 december.

 

De tweeling van de week

tweelingenBij de pupillen bestaat al jaren de rubriek "pupil van de week"

Bij de D-junioren zouden we binnenkort kunnen starten met de rubriek "tweeling van de week".
Er zijn er inmiddels al vier.

In het begin was het even zoeken naar de verschillen, maar inmiddels lukt het om ze uit elkaar te houden.
Tot dat er gewisseld wordt met die mooie blauwe jasjes met namen op de rug.
De komende competitie gaan we hier dan ook ons voordeel mee behalen.

Als er nog meer tweelingen zijn die het leuk vinden om bij de D-junioren te komen atletieken.
Jullie zijn van harte welkom!

Geslaagde (duin)training!

Beverwijk-20130317-00673Het was helaas alweer de laatste duintraining van het winterseizoen, maar geslaagd was deze zeker! Deze was zelfs zo geslaagd dat de D-trainers hebben besloten om over een zomereditie te gaan nadenken. Voor deze keer stond er een "Urban-training" op het programma. "Urban-training" is een dynamische trainingsvorm waarbij zoveel mogelijk obstakels uit de omgeving worden gebruikt om op een leuke manier je bewegelijkheid, kracht, snelheid en conditie te trainen. Wijk aan Zee blijkt vol te zitten met obstakels, dus een ideale locatie hiervoor. Prullenbakken, zitbanken, fietsenstallingen, hekjes, slagbomen, duinhellingen, water en heel veel zand. Uitgezonderd de geparkeerde auto's, is er dan ook geen obstakel overgeslagen. Hierdoor was de

...

Lees meer

De duintraining was weer erg geslaagd

SAM0224Het begon met een beetje nattigheid maar dat was al weer snel over. Na wat sprintjes de heuvel op werden er wat "klaverbladen" gelopen.

Aan het eind hebben we een spel gedaan "zoek de trainer". De atleten moesten de trainer in het bos opsporen en tikken. Ondanks dat laatstgenoemde een dikke enkel had, koste het toch nog enige moeite hem te vinden. De jongens hadden hem het eerste in het vizier en onder het uitstoten van bloedstollende bloedhondenkreten werd hij opgejaagd en getikt. Tijdens de jacht hebben de jongens per ongeluk een drietal bomen ontworteld.

De volgende duintraining is gepland op zondag 6 januari.

Lees meer

Duinvermaak, 2 december

Beverwijk-20121202-00543Terwijl de regen bijna overal met bakken tegelijk uit de lucht viel, scheen in de duinen van Wijk aan Zee de Zon.

Een lekker weertje op de zondagmorgen voor wat duinvermaak.

En dat hebben een aantal junioren dan ook gedaan.

Na een rustige warming-up in de prut, lekker "bergie op, bergie af".

Opvallend was dat "Team Jansen" weer groter is geworden.

Dylan wist niet van ophouden en heeft dus maar een rondje extra gelopen.

Leuk voor de trainers, want die moeten dan ook mee lopen.

Lees meer

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op