Cross competitie begonnen

DEM atletiek 20151128Er zijn al een aantal indoorwedstrijden gehouden en ook de eerste cross competitiewedstrijd voor junioren en pupillen, is al weer achter de rug, kortom: we zitten volop in het winterseizoen. Voor die eerste cross wedstrijd moesten we naar Uithoorn. Er waren 1018 inschrijvingen, met sommige groepen van rond de 100 deelnemers. De junioren van DEM lieten het een beetje afweten. Er waren er maar 3, maar die er wel waren kwamen heel goed voor de dag. Mariska Poel startte bij de B junioren, en daar werd ze tweede, slechts enkele meters achter de winnares. Bij de D meisjes waren er 2 loopsters van DEM, Danique Schram en Zoe Lammertink, ze eindigden beiden helemaal voorin, Danique als achtste en Zoe als elfde.
Bij de pupillen was er gelukkig wel een flinke opkomst. De B meisjes waren het meest succesvol. Fiene Rosendaal werd er tweede, op de voet gevolgd door Britt de Graaf die dus derde werd. Kort daarachter kwam Luna Blaauw als dertiende binnen. Het resultaat daarvan was, dat ze in het ploegen klassement eerste zijn. Bij de jongens mini blonk Stef Rosendaal uit met een derde plaats en ook Stijn Bronder mocht trots zijn op zijn zevende plaats.
De jongens A1 wisten zich als ploeg op de vierde plaats te klasseren. Luca, Sam en Bram waren degenen die hier liepen. Ook de ploeg van de jongens C zorgde voor een mooie klassering. Zij werden vijfde. Ook in de andere leeftijdsklassen waren er heel wat prima resultaten, en als de komende twee wedstrijden eenzelfde beeld geven als deze eerste, dan ziet het er naar uit dat het overgrote deel van de DEM deelnemers, ook aan de finalewedstrijd mee zal mogen doen.


Alle uitslagen zijn onder deze link te vinden
En heel veel foto’s staan hier

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op