Extra info voor de deelnemers aan de 35e Runnersworld Cross te Wijk aan Zee.

normalBij deze brengt de organisatie de deelnemers op de hoogte dat er op dezelfde dag nog een groots strandevenement gaande is in Wijk aan Zee namelijk The Beach Battle een MTB tocht welke grotendeels over hetzelfde parcours gaat als de crossloop. De start van dit evenement is om 13.00 uur als de deelnemers aan de cross al lang en breed binnen zijn.
Met de organisatie van de Beach Battle is afgesproken dat er vanaf 12 uur ingereden kan worden op de klim naar Schoos en de afdaling naar het Fletcher Hotel. Middels hekken wordt er een strook vrijgehouden zodat de deelnemers aan de cross vrije doorgang hebben. Op het strand hebben de lopers ten alle tijden voorrang. Dit heeft de organisatie van Beach Battle met hun deelnemers gecommuniceerd. Zie voor deze info (http://www.mtbbeachbattle.nl/dem-runnersworld-crossloop/)
Vrij vragen de deelnemers evengoed attent te zijn op de MTB rijders die op het parcours aan het inrijden zijn zodat incidenten voorkomen worden.
Verdere info via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en 06-53671084

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op