Kom je schoen zetten bij DEM!!

schoenWij hebben een paar dagen geleden hele bijzondere brief uit Spanje gekregen. En weetje wie de afzender was? Het was sinterklaas! In deze brief schreef hij dat alle pupillen van atletiek vereniging DEM hun schoen mochten zetten in de week van 16 t/m 20 november en dan zal sinterklaas persoonlijk de schoentjes komen vullen in de nacht van 20 op 21 november. En hier willen we natuurlijk een feestje van maken.
En daarom organiseren wij op zaterdag 21 november een hele gezellige sinterklaas middag en gaan we met z’n allen superleuke sinterklaas films kijken! Dus iedereen die op zaterdag gezellig komt, mag ook vanaf 16 november zijn schoentje zetten in de kantine van AV DEM. Naast dat wij films kijken, spelen we ook superleuke pietenspelletjes, maken we mooie tekeningen en eten we heerlijke pepernoten. Oftewel, kom allemaal gezellig langs!

Wie, wat, wanneer, waar?
Wij vieren dit geweldige sinterklaasfeest op 21 november aanstaande, van 13.00 uur tot 17.00 uur. Wij vieren dit in de kantine van AV Dem voor alle pupillen. Als je je schoen zet verwachten wij ook dat je er zaterdag bij bent, want daarna worden de schoenen allemaal weer opgeruimd. Als je je schoen wilt zetten en gezellig mee wilt doen aan deze gezellige middag, mag je dus vanaf 16 november je schoen zetten in de kantine van Dem. In je schoen stop je dan een briefje met je naam en je leeftijd. Als je een vriendje/vriendinnetje die zijn/haar schoen ook wilt zetten en mee wilt doen met de sinterklaas middag dan mag dat natuurlijk ook. Zet dan wel ook zijn/haar schoen even in de kantine neer.

Meer informatie kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dan hopen wij jullie te zien op zaterdag 21 november!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op