Pupillen uitje in de Waterakkers

29102015 pupillen zwemmen1 november is in de atletiek de dag dat iedereen naar een hogere leeftijdsklasse overgaat.
De oudste pupillen bijvoorbeeld, zijn dan opeens geen pupil meer, maar zijn junior geworden.
Al jaren lang is het bij DEM de gewoonte dat we op de laatste woensdagmiddag vóór die datum met alle pupillen gaan zwemmen in de Waterakkers. Niet iedereen kon natuurlijk komen, maar toch waren het er deze keer ruim 80 kinderen die wel gekomen waren.
Het werd weer een grandioze middag. Eerst van half drie tot uur in het zwembad, en toen met zijn allen het restaurant in, voor patat met limonade. Toen het half 6 geweest was, waren alle patatbakjes leeg, en alle buikjes vol en kwamen de vaders en moeders opdagen om hun kinderen weer naar huis te brengen.
Heel erg veel dank aan de Club van Honderd, die dit festijn weer mogelijk maakte.


Klik hier voor de foto’s

Reacties

# Rob Tuinstra 29-10-2015 21:45
Beste Tigch,
Het was ook dit jaar weer geweldig heb ik begrepen. Dank voor de organisatie en de hulp van alle ouders bij het uitdelen en Beste Tigch, het was ook dit jaar weer geweldig heb ik begrepen. Dank voor de organisatie en de hulp van alle ouders bij het uitdelen en begeleiden. Lang leve ook de Club van 100 (die overigens nog wel wat extra leden kan gebruiken, voor meer info zie website onder De Club)begeleiden . Lang leve ook de Club van 100 (die overigens nog wel wat extra leden kan gebruiken, voor meer info zie website onder De Club)

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op