Volop media-aandacht voor AV DEM

media aandachtNaast de vele prachtige wedstrijd publicaties in de lokale kranten (Noordhollands Dagblad, De Kennemer, De Beverwijkse & Heemskerkse Courant) weten ook de lokale radio en TV ons steeds beter te vinden.

Tijdens de landelijke Masters finale op onze atletiekbaan te Beverwijk op 6.9.2015 (radio interview door Heemskerk FM) en de AV DEM Clubkampioenschappen op 11.10.2015 (Online TV verslag door 251tv.nl uitzending 16.10.2015 vanaf 19:00 uur) is door deze lokale media volop aandacht besteed aan onze vereniging en atletiekprestaties.

=>> Bekijken interview op youtube

De komende periode zal onze Werkgroep Communicatie & PR (WCPR) onverminderd aandacht blijven schenken aan alle publicaties. Onder leiding van ons algemeen bestuurslid WCPR Ruud Riksman en zijn redactieteam, bestaande uit Carolien Adrichem, Gerrit Tigchelaar, Marloes de Heer, Janneke Veltkamp, Jan van Hout en Ronald Poel, is het ongelooflijk knap hoe onze vereniging telkens weer naar voren komt in de media. Allen wederom dank voor het uitstekende werk. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere werkgroepen.

Een keer meeluisteren in een werkgroepbespreking?
Mocht u ook belangstelling hebben bij AV DEM een (kleine) vrijwilligersrol te vervullen - bijvoorbeeld als jurylid/begeleider tijdens onze eigen 2 baanwedstrijden in maart & oktober als u er toch al bij moet zijn om uw kind te begeleiden - stuur dan even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een vrijblijvende toelichting van alle opties. Niets is verplicht en u kunt uw rol geheel naar uw eigen agenda invullen. Het handigst is een keer vrijblijvend mee te luisteren in een bespreking van die werkgroep waar uw eventuele belangstelling naar uitgaat. Vast dank voor uw reactie,

Bestuur AV DEM

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op