Clubkampioen bij de C junioren: Isis Beentjes en Dylan Langeveld

15 09 Isis den haag hoog 3

In eerste instantie waren de clubkampioenschappen in 2015 door de wedstrijdorganisatie afgelast, maar de trainers wilde dit niet aan zich voorbij laten gaan. Nikki - Tara - Martien en Rob hebben de handen ineen geslagen en voor de C junioren een vierkamp georganiseerd.
>>> sprint - hoog of ver - kogelstoten en speerwerpen <<<

Isis ging bij het hoogspringen tot over een hoogte van 1.55 m (miste de 1.57 maar net) en liet de speer op een p.r. afstand van 23.10 m landen. Kim van der Aar kwam bij het speerwerpen tot een p.r. afstand van 27.55 m en voor Chiara Sanna waren er verbeteringen bij verspringen en kogelstoten.

Dylan kwam deze dag niet tot persoonlijke records, maar zijn afstanden met de kogel (11.68) en speer (38.87) mochten er weer wezen. De tweede plaats op deze vierkamp was voor nieuwkomer Rico Ronde die net twee weken mee traint. Een top dag was het voor Timo van der Stoep met vier persoonlijke records. Mats Beentjes en Lars Janssen kwamen met de kogel en speer verder dan ooit. Ook twee persoonlijke records werden er genoteerd voor Camiel Bakker (100m en ver) Verder waren er persoonlijke records voor Michiel van der Groen (hoog), Thomas Bakker (kogel) en Jasper Levering (ver)

De B junioren hebben vrijblijvend deelgenomen. Dion Kies wierp de speer naar een afstand van 26.80 m een verbetering van haar oude record met zes meter en ook de kogel stootte ze verder dan ooit. (7.72) Maud Sanberg ging bij het kogelstoten voor het eerst over de acht meter. (8.01) Maud en Dion slingerde aan het eind van de dag de kogel naar persoonlijke records van 20.78 en 18.90 m. Dylan kwam tot een afstand van 25.98 m.

Wij willen alle vrijwilligers die hebben meegeholpen bedanken voor hun inzet.

Klik voor de BC-junioren uitslag

Klik op één van de linken voor de overige uitslagen: JMD1, JMD2, JJD1, JJD2.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op