Verslag clubkampioenschappen 10-11

15 09 Isis den haag hoog 3In eerste instantie waren de clubkampioenschappen in 2015 door de wedstrijdorganisatie afgelast, maar de trainers wilde dit niet aan zich voorbij laten gaan. Nikki - Tara - Martien en Rob hebben de handen ineen geslagen en voor de C junioren een vierkamp georganiseerd.
>>> sprint - hoog of ver - kogelstoten en speerwerpen <<<

Isis ging bij het hoogspringen tot over een hoogte van 1.55 m (miste de 1.57 maar net) en liet de speer op een p.r. afstand van 23.10 m landen. Kim van der Aar kwam bij het speerwerpen tot een p.r. afstand van 27.55 m en voor Chiara Sanna waren er verbeteringen bij verspringen en kogelstoten.

Dylan kwam deze dag niet tot persoonlijke records, maar zijn afstanden met de kogel (11.68) en speer (38.87) mochten er weer wezen. De tweede plaats op deze vierkamp was voor nieuwkomer Rico Ronde die net twee weken mee traint. Een top dag was het voor Timo van der Stoep met vier persoonlijke records. Mats Beentjes en Lars Janssen kwamen met de kogel en speer verder dan ooit. Ook twee persoonlijke records werden er genoteerd voor Camiel Bakker (100m en ver) Verder waren er persoonlijke records voor Michiel van der Groen (hoog), Thomas Bakker (kogel) en Jasper Levering (ver)

De B junioren hebben vrijblijvend deelgenomen. Dion Kies wierp de speer naar een afstand van 26.80 m een verbetering van haar oude record met zes meter en ook de kogel stootte ze verder dan ooit. (7.72) Maud Sanberg ging bij het kogelstoten voor het eerst over de acht meter. (8.01) Maud en Dion slingerde aan het eind van de dag de kogel naar persoonlijke records van 20.78 en 18.90 m. Dylan kwam tot een afstand van 25.98 m.

Wij willen alle vrijwilligers die hebben meegeholpen bedanken voor hun inzet.

Klik voor de BC-junioren uitslag

Klik op één van de linken voor de overige uitslagen: JMD1, JMD2, JJD1, JJD2.


DEM atletiek 20151011Clubrecords bij pupillen clubkampioenschap

 

Het was koud, en er stond een flinke tegenwind bij de sprint, maar dat was dan ook de enige dissonant bij dit zeer geslaagde clubkampioenschap. Afgezien van de sprinttijden vielen er heel wat uitstekende prestaties te noteren, zelfs enkele clubrecords.
Het eerste clubrecord kwam op naam van Anne Kuijer bij het balwerpen. Ze wierp de bal naar 17 meter en 36 cm. En Khyra van Schooten deed daar met een afstand van 17.32 m slechts enkele centimeters voor onder. Het tweede clubrecord werd door Isa Schram verbeterd. Op de 600 meter kwam ze uit op een tijd van 2 minuten en 10,5 sec.
Waar de pupillen zo uitstekend presteren, willen de trainers natuurlijk niet bij hen achterblijven. Het begint zo langzamerhand traditie te worden dat na afloop van het clubkampioenschap nog een kogelslinger wedstrijd gehouden wordt. Dion Kies slingerde de kogel naar een afstand van 18 meter 90 cm. Tigch kwam bij de mannen-70 tot een clubrecord, met een afstand van17,32 m
Natuurlijk is iedereen die meedoet een beetje winnaar, maar bij dit clubkampioenschap zetten we per leeftijdsgroep de nummers 1 2 en 3 nog even op een rijtje:
Jongens mini: Sam van Ooijen, Stef Rosendaal, Wouter Janssen
JPC: Gijs Baneman, Mik Commandeur, Tijl Oostendorp
JPB: Sam van der Aar, Boris Borgmann, Ilias Toutziarakis
JPA1: Kris Linsen, Damian Paap, Morris Marcus
JPA2: Luuk Kooij, Kevin Koeckhoven, Merijn Rober
M mini: Khyra Van Schooten, Anne Kuijer, Yenthe Vloon
MPC: Btitt de Graaf, Fiene Rosendaal, Luna Blaauw
MPB: Leone de Graaf, Isa Schram, Nikki Lagrand
MPA1: Yvana Pol, Anne Palenstijn, Nena Schuijt
MPA2: Danique Schram, Eline Brouwer, Zoe Lammertink

Alle uitslagen staan hier
En de foto’s zijn hier te zien
Op de foto bij dit verslag: Het podium van de meisjes mini, met rechts: Anne Kuijer (clubrecord balwerpen)

 

Reacties

# Carola Struyve 12-10-2015 23:08
Kunnen we de uitslagen van de D-junioren ook nog ergens terugvinden?

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op