Huldiging pupillen op de Breestraat

DEM atletiek 20151003Wie kampioen wordt, hoort gehuldigd te worden. Dat is zeker bij de pupillen het geval. Dit jaar waren er bij de competitie 2 ploegen die als eerste eindigden. De jongens mini, en de MPC. En ook nog 2 pupillen die in het individuele klassement als eerste eindigden, en wel: Khyra van Schooten en Dennis Schaap. Daarnaast was er nog een eerste plaats voor de MPC bij de estafette kampioenschappen.
Reden te over om, (wat al een aantal jaren vaste gewoonte is), de DEM kar op te tuigen en daarmee, volgeladen met pupillen, de Breestraat op en neer te rijden. De pupillen op de kar lieten aan het publiek in de Breestraat duidelijk merken, dat ze langs kwamen. Er werd volop gebruik gemaakt van toeters, fluitjes en andere lawaai makende voorwerpen, en ze kregen dan ook volop applaus.
Bij Intersport Veldhuis, werd even gestopt, om in de winkel allemaal een cadeautje te krijgen. Eigenlijk veel te snel kwam er een eind aan de rit, ze hadden best nog eens heen en weer de Breestraat willen doen.
In de ploeg van de mini jongens zaten: Stef, Hugo, Kas, Sam en Wouter.
En de ploeg van de meisjes bestond uit: Luna, Sienna, Britt, Fiene en Lisa
Er werd volop gefotografeerd, en een aantal van die foto’s zijn via deze link te zien.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op