Clubrecord voor Yoeri Lammers

DEM atletiek 20150913 600 x 460Het is dit jaar nog niet anders geweest, na iedere wedstrijd gaan de DEM pupillen overladen met prijzen terug naar huis. Zo ook dit weekend in Castricum, waar het feest compleet werd door het clubrecord van Yoeri Lammers op de 600 meter. Bij de mini jongens kwam hij tot een tijd van 3 minuten en 13,53 sec. Dat is maar liefst 5 seconden sneller dan het oude clubrecord. Hij won er uiteraard deze afstand mee. Op de meerkamp had hij al een tweede plaats weten te halen. Die meerkamp werd gewonnen door Sam van Ooijen die op alle onderdelen van de meerkamp de beste prestatie wist neer te zetten, en bovendien derde werd op de 600 meter. Bij de meisjes mini eenzelfde beeld. Khyra van Schooten werd eerste op de meerkamp en derde op de 600 meter, en Anne Kuijer werd tweede op de meerkamp en eerste op de 600 meter.
Bij de meisjes pup C werd Sienna Smit de verrassende winnaar van de meerkamp, vooral door een uitstekende prestatie van 3.30 meter bij het verspringen. Britt de Graaf werd derde op de meerkamp, maar ze wist wel als winnaar te eindigen op de 600 meter. Bij de MPB was er een podiumplek voor Isa Schram. Ze eindigde als derde op de 1000 meter. Sam van der Aar deed bij de JPB wat we van hem gewend zijn. Eerste op de meerkamp en eerste op de 1000 meter, en dat ondanks het feit dat hij op de laatste 100 meter enkele keren zwaar gehinderd werd. Boris Borgmann kreeg er het brons omgehangen voor zijn meerkamp prestaties. Milan Lammers bleef met een vierde plaats net naast het podium De JPA1 lieten zien dat ook zij bij de toppers behoren. Kris Linsen won de meerkamp, en Damian Paap werd er tweede. Voor beiden was dat vooral dank zij het verspringen waar ze beiden, op een paar centimeters na, de magische 4 meter grens net niet haalden. Dat Kris eerste zou worden stond eigenlijk al van tevoren vast. Hij had namelijk startnummer: 1111.
Bij de JPA2 verraste Kevin Koeckhoven. Pas enkele weken lid, en meteen al een derde plaats in de meerkamp. Luuk Kooij werd er vierde, met een miniem verschil van slechts 2 punten. Voor de MPA2 tenslotte was het een gouden dag voor Danique Schram. Ze werd zowel eerste bij de meerkamp, als op de 1000 meter. Silke de Haas en Zoe Lammertink vielen ook beiden met een vierde en een vijfde plek net buiten de prijzen op de meerkamp, maar Zoe wist wel derde te worden op de 1000 meter
Op de foto: trotse Yoeri

Klik hier voor meer foto's.

Reacties

# jeroen paap 15-09-2015 11:17
Niet Damian maar Kris was eerste geworden.
"Dat Damian(moet Kris zijn) eerste zou worden stond eigenlijk al van tevoren vast. Hij had namelijk startnummer: 1111."
# Linda 16-09-2015 13:34
De clubrecord tijd van Yoeri is 2.13.53. Niet 3.13.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op