Uitreiking EHBO-diploma's bij AV DEM

04092015 uitreiking SvR 450 x 600Op vrijdagavond 10 juli werd door Peter Gouweleeuw, EHBO en NRR instructeur van Advipe de eerste certificaten Eerste Hulp bij Sportongevallen aan de secretaris van atletiekvereniging DEM uit Beverwijk uitgereikt. De certificaten werden aan Simon van Rookhuizen, de secretaris afgegeven (zie foto, links Simon en rechts Peter).
De geslaagde hulpverleners zijn:


Marja van Grevenhof
Ralph Apeldoorn
Jacques Niesten
Els Sondervan
Ans Duin
Annelies van den Nieuwendijk
Bart van Rookhuizen
Bert Vink
Frans van der Kolk
Jan van Hout

Met deze tien gecertificeerde hulpverleners is de adequate hulp bij DEM op de baan, maar ook op de andere locaties waar de activiteiten plaatsvinden gewaarborgd.


In de komende maanden zal ook een tweede hulpverleningsteam worden opgeleid. Atletiek vereniging DEM streeft er naar een goede maar vooral ook veilige sportvereniging te zijn.
Al sinds enkele jaren ondersteund het veiligheidskundig adviesbureau Advipe uit Assendelft de vereniging. Samen met de feestelijke uitreiking van de certificaten had Peter Gouweleeuw tevens directeur van Advipe nog een cadeau voor de ambitieuze vereniging. Geheel belangeloos wordt door Advipe de Risico Inventarisering en Evaluatie (RI&E) opnieuw opgezet en aan het huidige kwaliteit- en veiligheidsniveau aangepast. De RI&E is voor alle organisaties die medewerkers en vrijwilligers inzet een wettelijke verplichting.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op