Pupillen hulde voor Rob Moen.

DEM atletiek 20150828Bij DEM lopen er meerdere toppers rond. Om er een paar te noemen zoals: Stan Niesten, Anja Akkerman en Rob Moen. Maar ook bij de allerjongsten spreekt DEM duidelijk een woordje mee. Bij de pupillen competitie zitten we dit jaar met maar liefst 10 ploegen in de finale. In alle leeftijdsklassen een ploeg dus, en dat is iets om trots op te zijn, want dat is in de geschiedenis van de pupillen competitie nog niet eerder voorgekomen. Bovendien staan een aantal van die ploegen na de voorronden op de eerste plaats.
Om nu extra goed voor de dag te komen, hebben we tegenwoordig op de vrijdagmiddag een aparte estafette training. En het stimuleert nog extra, wanneer zo’n training dan gegeven wordt door een wereldtopper. Door Rob Moen dus, die enkele weken geleden wereldkampioen geworden is op de 100 meter en de 200 meter bij de veteranen. Dat is zelfs nog beter dan Dafne Schippers, die op een eerste en een tweede plaats eindigde. Rob nam de oudste pupillen onder handen, de jongsten moesten het met Tigch doen. En ieder is nu wel van plan om binnenkort wat estafette clubrecords scherper te stellen.
Op de foto: de kinderen die voor de estafette training kwamen, roepen een hoeraatje uit voor kampioen Rob Moen

Reacties

# Jeroen Paap 31-08-2015 11:57
Dit soort trainingen moeten vaker worden georganiseerd maar dan breder. Waarom ook niet een dergelijke training voor de jonge pupillen? Ook die staan in de finale.
# Laura 06-09-2015 15:39
Het is 'Dafne Schippers'.
# Marloes de Heer 08-09-2015 08:34
Laura zei:
Het is 'Dafne Schippers'.

Aangepast Laura!
Groetjes Marloes

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op