DEM pupillen blijven op medaille jacht

DEM atletiek 20150822De lange vakantie periode heeft geen nadelig effect gehad op de medaille honger van de DEM pupillen. Bij meerkampen in Krommenie werden er weer heel wat prijzen in de wacht gesleept, en minstens even belangrijk, er werden enkele tientallen persoonlijke records scherper gesteld. En dat terwijl er deze keer maar een heel klein groepje van slechts 14 DEM pupillen meedeed.
Voor Sam van der Aar is eerste worden, al bijna iets vanzelfsprekends, en ook deze keer was hij de afgetekend winnaar van de meerkamp. Ook Sam van Ooijen en Khyra van Schooten mochten na afloop, als winnaars van hun meerkamp op de hoogste trede van het erepodium plaats nemen.
Isa Schram werd tweede, maar wist wel een 3 tal persoonlijke records te verbeteren. Sienna Smit werd ook tweede in de meerkamp, maar zij wist zelfs op alle vier de onderdelen haar persoonlijke records scherper te stellen.
Voor de A pupillen was het een twee-daagse wedstrijd, net als bij de meerkampen van de junioren.
Danique Schram eindigde hier bij de zeskamp op een zesde plaats. Voor de jongere pupillen was het een gewone een-daagse wedstrijd waarbij deze keer de lange afstand in de meerkamp meetelde.
Voor foto’s van deze wedstrijd klik HIER
En de complete uitslag is HIER te bekijken
Op de bijgaande foto: eerste plaats voor Khyra van Schooten

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op