Chi Running workshop bij DEM

logoAV DEM is erin geslaagd om een workshop Chi Running naar Beverwijk te halen. Tijdens de workshop maak je kennis met deze hardlooptechniek.

 

Chi Running is een hardlooptechniek plus leermethode die de basis geeft om op een natuurlijke manier hard te lopen, zo ver en zo lang je wilt. Daarbij worden gewrichten, pezen en spieren ontzien, zodat de kans op overbelastingsblessures minimaal wordt.
Het uitgangspunt van ChiRunning is dat krachttraining en krachtontwikkeling van de beenspieren voor de meeste lopers overbodig wordt, door het verbeteren van de looptechniek. Extra spierkracht is niet nodig om sneller te lopen en ook niet om blessures te voorkomen. De workshop wordt gegeven door docenten van Loop Blessurevrij in Haarlem (www.loopblessurevrij.nl)

De workshop is bedoeld om kennis te maken van deze techniek. Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan!
De workshop wordt gehouden in de kantine van AV DEM, Adrichemlaan 1/A, 1947 KX Beverwijk. Je kunt deelnemen op zaterdag 19 september a.s. van 13.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 20,-. Daar zitten koffie en thee bij inbegrepen.
Kun je niet op zaterdag 19 september? Dan heb je zaterdag 28 november nog een kans! Dan vindt de workshop voor de tweede keer plaats.
Het aantal deelnemers per workshop is beperkt.

Meld je aan bij Els Sondervan, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij de ontvangstbevestiging tref je tevens de betalingsinformatie aan.
Let op: je aanmelding is pas definitief na ontvangst van je betaling ad € 20,- per persoon.

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op