Spelletjesmiddag 22 augustus

22072015 spelletjes middag DEMOud-Hollandse Spelletjesmiddag

Het is weer tijd voor een nieuwe activiteit van de jeugdcommissie. Om nog even lekker buiten te kunnen zijn organiseren wij voor de jeugd een oud-Hollandse spelletjesmiddag op zaterdag 22 augustus! Heb je zin om te hangen aan een spijkerbroek, koek te happen of nog veel meer? Kom dan zeker even langs. Bij binnenkomst krijg je een kaartje met alle spelletjes en aan het einde van de middag kan je zelfs iets winnen als je het heel goed doet! Je mag bij het inleveren van een volle kaart grabbelen naar een leuke prijs.


Als je officieel geen kind meer bent, maar je nog wel zo voelt, mag je ook even een poging komen wagen bij de spelletjesmiddag. 

Inschrijven spelletjesmiddag

Als je wilt meedoen met de spelletjesmiddag moet je even een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
‘Mogen vriendjes en vriendinnetjes ook mee?’ Natuurlijk mogen ze mee! Vermeld in de mail wie je bent en of je nog mensen mee neemt.

Datum en kosten spelletjesmiddag

De spelletjesmiddag vind plaats op 22 augustus en begint om 14.00u en eindigt om 17.30u. Om de spelletjes te kunnen spelen moet je een afstreep kaart kopen voor 3 euro. Je kan komen wanneer je wilt, maar we raden je wel aan om op tijd te komen om alle leuke spelletjes te kunnen spelen.
Er wordt the hele dag gratis limonade geschonken.

Voor wie?

De spelletjes middag is in principe alleen bestemd voor de jeugd die het leuk vinden om gezellig samen buiten te zijn. 

Wij hopen jullie te zien op zaterdag 22 augustus,

Met vriendelijke groet,

De jeugdcommissie

Reacties

# Jan van Hout 28-07-2015 14:44
Goed initiatief! Maar om b.v. de langebaanlopers (trainend bij Frans, Bert&Mart)zover te krijgen zijn papieren folders op halbord en in kleedkamers echt nodig! Velen bekijken de site nooit.
Grt: JanvHout

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op