Jeugd Commissie zoekt leden

jeugdraad wervingBeste aanstaande JC-leden,

Zoals jullie natuurlijk wel weten wordt er een paar keer per jaar een activiteit georganiseerd bij Dem. Deze activiteiten vallen niet zomaar uit de lucht, dus is Sebastian Schijffelen een paar jaar geleden begonnen met de Jeugdcommissie om deze activiteiten mogelijk te maken. De Jeugdcommissie heeft natuurlijk genoeg vrijwilligers nodig om de plannen te kunnen maken en uit te kunnen voeren.

Nadat vorige week Sebastian en Walter zijn gestopt vanwege hun studie, zitten we nu alleen nog met Noëlle Kreijsig, Isri Bakker en Jelco Köhlenberg en (Lisanne Glorie). Dit zijn natuurlijk veel te weinig mens en om alles te kunnen realiseren. Daarom sturen wij nu deze oproep, wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden, die ons graag willen vergezellen. Wat je dan zoal kan verwachten van de Jeugdcommissie zijn gezellige vergaderingen ongeveer eens in de anderhalve maand. Verder is het natuurlijk heel gezellig bij themaweekenden en filmavonden.

Wij begrijpen natuurlijk dat we met een mail jullie niet zomaar kunnen overhalen om ons te helpen, dus hebben we een extra vergadering ingepland op maandag 17 augustus. Dit is de maandag voordat school weer begint, dus benadelen we niemand qua huiswerk etc. Als je benieuwd bent naar zo’n vergadering, stuur dan even een mailtje naar Isri Bakker Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je aan te melden of voor meer informatie.


Wees niet bang dat het te moeilijk is of het te veel tijd gaat kosten. De eerste paar activiteiten, kun je gewoon mee kijken en als je wilt helpen zijn we daar alleen maar blij mee, dus je hoeft niet bang te zijn dat je meteen in het diepe word gegooit, wij zijn een team en we helpen elkaar. en als je het uiteindelijk toch niks vind, kun je er zo mee stoppen. Daarom hopen we veel nieuwe mensen op maandag 17 augustus even een kijkje komen nemen om half 9 in het kantine gebouw.

Als laatste onze eerste activiteit staat op 22 augustus, dit is een spelletjes middag voor de jeugd met een barbeque daarna voor alle leeftijden. Voor deze activiteit wordt alles door de huidige Jeugdcommissie geregeld en kunnen jullie helpen om te ervaren hoe het is om te helpen bij een activiteit. Ook als je niet van plan bent in de jeugdcommissie te komen is je hulp welkom

Hopelijk tot 17 augustus en verder nog een fijne vakantie!

Groetjes,

De Jeugdcommissie

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op