DEM pupillen onverslaanbaar op estafettes

DEM atletiek 20150627 1Bij de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen hebben de pupillen van DEM laten zien dat ze ijzersterk zijn op de estafette onderdelen. In Haarlem werd in maar liefst op 9 van de 10 categorieën gewonnen. Enkele keren zelfs was de tweede ploeg van DEM sneller dan alle andere concurrenten. Slechts 1 ploeg kwam enkele honderdsten van een seconde tekort en moest met een tweede plaats genoegen nemen.
Ook in de meerkamp was het een komen en gaan van DEM atleten bij het erepodium. Hoewel nog niet van alle poules alle uitslagen bekend zijn, ziet het er toch naar uit dat DEM in alle tien leeftijdscategorieën, een ploeg in de finale zal hebben. Iets wat in de geschiedenis van de pupillen competitie nog geen enkele vereniging is gelukt.
In de klassementen waren de jongste jongens weer oppermachtig De eerste 7 plaatsen waren voor DEM, met Sam van Ooijen als uitblinker. De jongens B deden het al bijna even goed. Hier de eerste 6 plaatsen voor DEM met Boris Borgmann als uitblinker. En ook bij de meisjes C was het een compleet DEM podium, waarbij Fiene Rosendaal op het hoogste trede mocht staan. Zowel bij de jongste meisjes, als bij de oudste jongens werden de twee eerste plaatsen door DEM atleten bezet. Khyra van Schooten bij de meisjes en Tobias Janssens bij de jongens waren daar de hoogst genoteerden. Er kan kortom, na de zomervakantie met een gerust hart, en een gigantisch grote ploeg afgereisd worden naar de finalewedstrijd
Klik hier voor de foto’s
Klik hier voor alle uitslagen

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op