Gouden competitiedag voor DEM pupillen

DEM atletiek 20150606De tweede wedstrijd van de pupillen competitie bewees dat de fantastische prestaties van de eerste wedstrijd niet een toeval was. In Santpoort wonnen de atleten van DEM in maar liefst 8 van de 10 categorieën. Na deze twee wedstrijden ziet het er naar uit dat DEM met 10 ploegen aan de finalewedstrijd mee zal mogen doen. Iets wat in de geschiedenis van de pupillen competitie nog geen enkele vereniging is gelukt.
Vooral bij de jongste jongens groep was DEM oppermachtig. Daar waren in de meerkamp, de plaatsen 1 tot en met 6 voor DEM deelnemers, met Sam van Ooijen die op alle onderdelen winnaar was als absolute topper. Enkele andere uitschieters: 4,32 meter bij het verspringen van de meisjes voor Eline Brouwer, en 4,28 meter bij het verspringen van de jongens. En ook het balwerpen mocht er zijn. Boris Borgmann gooide bij de jongens een afstand van 31.52 meter en Lizzy Lieverst kwam bij de meisjes tot een afstand van24,25 meter
Ook bij de estafettes denderde de blauwe trein doorgaans ver voor alle tegenstanders uit. Het was dat DEM bij een van de groepen de stok liet vallen, anders waren er negen van de 10 estafette afstanden gewonnen.

Even alle winnaars op een rijtje:
Jongens mini: Sam van Ooijen
meisjes mini: Khyra van Schooten
meisjes pup C: Fiene Rosendaal
jongens pup B: Boris Borgmann
meisjes pup B: Lizzy Lieverst
jongens pup A.1 Kris Linsen
jongens pup A.2: Tobias Janssens
meisjes pup A.2: Eline Brouwer

Op de foto: Stef, Sam en Kas zorgen voor een vol DEM podium
Meer foto’s zijn hier te zien

Reacties

# Suzanne Paap 09-06-2015 09:24
Ik mis de geweldig snelle print tijden van Damian Paap en Kris Linsen (jongens pup A.1), 9.61 om 9.63, en de verbluffende hoogspring prestatie van Daan Ranzijn (jongens pup A.1) met een sprong van 1,25 meter!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op