CD competitie 18 april

IMG 4342Deelnemende verenigingen CD-competitie, 1e wedstrijd poule 52 op 18 april
 
Hierbij hebben wij het genoegen uw vereniging uit te nodigen voor de CD- competitiewedstrijd die wij op zaterdag 18 april a.s. organiseren op het Atletiekcentrum Startbaan. De baan is gelegen aan Startbaan 1a, Amstelveen.
 
 
Uw inschrijving ontvangen wij graag zaterdag 11 april, doch uiterlijk maandag 13 april, per email op de hiervoor bestemde formulieren. Bij deze inschrijving dient u duidelijk aan te geven in welke groep, de 1e of de 2e , een deelnemer meedoet op het onderdeel hoogspringen. Er is per ploeg slechts één deelnemer in een groep toegestaan. Indien dit niet wordt aangegeven zal de indeling door de wedstrijdsecretaris gemaakt.
De mail met de inschrijving kan worden verzonden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volgens het reglement bent u verplicht 1 JURYLID per vier ploegen van één vereniging beschikbaar te stellen, de naam en functies graag vermelden op het formulier. Het jurylid mag zijn/haar voorkeur aangeven betreffende het jureren. De juryleden dienen zich op tijd te melden voor het jury overleg om 10.05 uur
Wijzigingen dienen vrijdag 17 april tot 20.00 uur per email verzonden te worden middels een mutatieformulier.
Op de wedstrijddag is wijzigen niet meer mogelijk, bij uitzonderlijke situaties mag de wedstrijdleider hiervan afwijken. We verwijzen naar art. 408.4 van het competitiereglement. Ook dan dient u gebruik te maken van een mutatieformulier.
Wij verzoeken u voor de inschrijvingen en de wijzigingen de juiste formulieren te gebruiken. De formulieren vindt u op http://atletiekunie.nl/inschrijfformulieren. Namens de wedstrijdorganisatie,
Met sportieve groeten, Namens de wedstrijdcommissie van AV Startbaan, Lieke van Velzen

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op