Night at the Museum bij AV DEM

NightatMuseumBeste pupillen en CD-junioren

Jaja, het is weer zo ver. Er staat een nieuwe activiteit op het programma!
Het is weer tijd voor een nieuw themaweekend! Dit maal een 'Night at the Museum' themaweekend, waarbij we de AV DEM kantine omtoveren in ons eigen museum. We creëren samen een weekend met verschillende activiteiten.

Waar, wanneer en hoe laat?
Het weekend begint zaterdag 25 april om 13.00 en zal zondag 26 april rond 12.00 afgelopen zijn. Dit alles vindt plaats in de kantine van AV DEM.

Wat gaan we doen?
Gedurende het 'Night at the Museum themaweekend gaan we alle drie de films kijken, samen eten, samen slapen en staan er tal leuke en gezellige activiteiten op het programma. Denk aan een ruilspel, smokkelspel, levend bingo en nog veel meer!

Eten en drinken
Het avondeten bestaat uit patat en een broodje hamburger. Het ontbijt zal bestaan uit bolletjes en boterhammen met beleg. Lust je bepaalde dingen niet; meld dit dan even op het inschrijfformulier. Gedurende het weekend kun je altijd water en limonade halen, overige drankjes kunnen gehaald worden van de consumptiebonnen of het zelf meegebrachte geld.

Paklijst:
• Slaapmatje/luchtbed
• Slaapzak + kussen
• Zaklamp
• Tandenborstel + tandpasta
• Pyjama
• Geld om iets extra's te kopen

Wat kost dat dan wel niet?
De kosten voor dit fantastische weekend bedragen 10 euro. Dit is dus incl. avondeten, drinken, popcorn, overnachting en ontbijt. Wil je iets extra's uit de kantine halen dan is dat geheel op eigen kosten. Om deel te nemen aan het weekend moet je wel van te voren inschrijven, zie het inschrijfformulier.

Waar en hoe schrijf ik me in?
Je kunt je inschrijven door het inschrijfformulier uiterlijk maandag 20 april samen met €10,- in te leveren bij Sebastian Schijffelen. Als Sebastian niet aanwezig is, mag dit ook bij Gerrit Tigchelaar (Tigch). Indien het aan Gerrit Tigchelaar wordt gegeven, gelieve duidelijk de naam van Sebastian er op te vermelden.

Mag ik een vriendje meenemen?
Het is toegestaan dat je een introducé mee neemt, dat wil zeggen dat je een vriend of vriendin mee neemt naar het themaweekend die geen lid is van DEM. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Ook deze persoon moet een inschrijfformulier en 10 euro inleveren bij Sebastian Schijffelen.

Pupillen en Junioren
Omdat er een groot leeftijdsverschil is tussen de pupillen en junioren zullen we zorgen voor twee programma's. Sommige dingen zullen we samen doen, maar om het voor iedereen leuk en uitdagend te maken zullen we sommige activiteit naar leeftijd verdelen.

Overige informatie
Het is ook mogelijk om na de eerste avond op gehaald te worden als je niet kan, wil of durft te blijven slapen. Je kunt er dan bijvoorbeeld voor kiezen om zondag om 8.00 weer gezellig bij het ontbijt aan te schuiven.

Vragen?
Voor vragen kunt u contact op nemen met Sebastian Schijffelen.
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mobiel: 0657883470

Een nachtelijke groet,

De Jeugdcommissie

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op