Vrouwen DEM 8e in tussenklassement 2e divisie

dames-senioren-tussenklassementOok onze vrouwen en mannen hebben afgelopen weekend hun eerste competitiewedstrijd afgewerkt. De DEM vrouwen komen uit in de 2e divisie en hadden de eerste wedstrijd in Hoorn. Suzanne Thierry behaalde hier een derde plaats op de 200 meter met een tijd van 26,38 seconden. Tevens sprong zij een nieuw persoonlijk record bij het verspringen met een afstand van 5,37 meter. Ook een derde plaats maar dan op de 3.000 meter was er voor Jessie Geel. Dana Gunther werd 4e bij het kogelstoten met een afstand van 11,63 meter.
In de 2e divisie komen landelijk 36 ploegen uit verdeeld over 3 poules. Na drie voorronden mogen de poulewinnaars aangevuld met de vijf best scorende ploegen in een finale strijden om promotie naar de 1e divisie. Na de eerste voorronde staan onze vrouwen (nog officieus) als achtste geklasseerd in het tussenklassement.  Echter, poulewinnaar Attila staat in het tussenklassement achter onze vrouwen.... Dit betekent dat DEM in de tussenstand na de eerste poulewedstrijd één plek tekort komt voor een finaleplaats. Er volgen nog twee voorronden, uiteraard gaan de vrouwen proberen een plek in de finale te bemachtigen!

Onderstaand het tussenklassement:

vrouwen-2edivisie-tussenklassement

dames-senioren-tussenklassement-2

 

De DEM mannen gingen voor hun eerste wedstrijd in de 3e divisie naar Amsterdam. Onze kersverse wereldkampioen Robert Moen kwam hier op het onderdeel kogelstoten tot een persoonlijk record van 11,90 meter. Johan Polman liep de 100 meter in 11,22 seconden. Op de 800 meter kwam Ronald Poel tot 2.03,65 minuten, gevolgd door Stan Niesten die 2.07,29 liep. Jaap de Wit overbrugde (met keelontsteking) een afstand van 11,63 meter bij het hink-stap-springen. Joris de Ruiter sprong 5,56 meter ver. De analyse van Bart over deze prestatie was als volgt: "Snel en krachtig, maar geen afzet omhoog, teveel variatie in de aanloop en een te lange laatste pas. Als het kwartje valt wordt het ooit wel een mooie prestatie...." Analyse van Jaap vervolgens over het hordelopen van Bart (110 horden in 20,04 seconden): "Het oude paard moest weer van stal, toch een nette tijd...."

 

uitslagen mannen 22-4-2012 ATOS 

senioren tussenstand 1ste wedstrijd

De mannen staan nu 21ste na 1 wedstrijd:


Poule indeling mannen 3e divisie

Chronoloog 1e competitiewedstrijd 22 april 2012 AV Atos

 

Poule indeling vrouwen 2e divisie

Chronoloog 1e competitiewedstrijd 22 april 2012 AV Hollandia

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op