Terugkeer Trainers

image003Beste leden,

Het bestuur van AV DEM heeft geconcludeerd dat het vertrek van Rob Boellaard eind 2013 een inschattingsfout is geweest.
De ontwikkelingen hadden niet via de website en sociale media moeten worden gecommuniceerd. Deze afhandeling bevatte niet het respect dat we Rob schuldig waren en had niet op die manier uitgevoerd moeten worden. Daardoor werd een mogelijke terugkeer van Rob helaas geblokkeerd.

Dankzij een eerlijk, open en opbouwend gesprek tussen Rob Boellaard, Carolien Adrichem en een afvaardiging van het bestuur, werd het mogelijk om een opening te creëren voor de terugkeer van Rob en Carolien in hun geliefde sport.

In de vervolggesprekken, waarbij ook diverse andere trainers betrokken waren, zijn er bijzonder goede afspraken gemaakt tussen de trainers onderling en de technische staf uit het bestuur. Daarbij is het gelukt een passende oplossing te vinden voor de trainingen van onze jeugd.
Bij de C-jeugd heeft Shelley van der Kolk zich opgeworpen als vaste trainster naast Martien Martens
In de maanden november, december en januari hebben Rob en Carolien zich al zeer verdienstelijk gemaakt door het begeleiden van diverse trainingen en wedstrijden bij onze talentvolle B- jeugd en hordentalenten.
Er blijven nog wel wat actiepunten open staan voor de bezetting van de C- en D-trainingen.
Voor deze beide groepen is het hoogst noodzakelijk dat daar nog (assistent)trainers bij gaan komen.
Hieraan wordt nog gewerkt door de technische commissie en het bestuur.

Bij vakanties en onvoorziene gevallen heeft Melanie Wassenaar zich voorlopig bereid verklaard om (bij tijdige melding en beschikbaarheid) als invaltrainster op te treden voor de C- en D-jeugd.

Medio februari is er een start gemaakt met het nieuwe schema wat vooral voor onze B-junioren vernieuwend is. Het trainingsschema voor de B-, C- en D-junioren staat vanaf heden op onze website.

Het bestuur vertrouwt erop dat hiermee de baantrainersproblematiek constructief kan worden wordt opgelost en dat we er met vol vertrouwen een mooi seizoen van kunnen gaan maken.

Met sportieve groet,
Het bestuur van AV DEM

Reacties

# r.bom 20-02-2015 20:56
Lijkt op goede tijden, slechte tijden. Is er ook een bijpassend liedje?

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op