Alweer een clubrecord bij de pupillen

DEM atletiek 20150214Na een aantal heel erg succesvolle indoor- en crosswedstrijden te hebben gehad, togen de DEM pupillen afgelopen weekend naar Wieringerwerf, voor opnieuw een indoorwedstrijd. Het was er ongekend druk, met ruim over de 200 deelnemers. Het weerhield de DEM atleten er niet van, om opnieuw volop voor de prijzen te gaan.
Sam van Ooijen, vorige week al goed voor een clubrecord, verraste opnieuw met ditmaal een clubrecord bij het hoogspringen. Bij de jongens mini sprong hij over de 85 cm. Hij was de enige mini die deze afstand haalde, en omdat hij ook op alle andere onderdelen van de meerkamp de beste was, eindigde hij als eerste in de meerkamp. Yoeri Lammers werd er tweede en Kas Commandeur kwam met slechts weinig punten minder, op de vierde plaats uit. Ook bij de mini meisjes stond DEM, in de persoon van Khyra van Schooten op de hoogste trede van het erepodium. En ook voor haar een snelle sprint, met 7,5 sec bleef ze slechts één honderdste van een seconde verwijdert van het clubrecord (wat trouwens al op haar naam stond)
Voor Wouter Betjes was het zijn eerste wedstrijd, en hij eindigde meteen al op de derde plaats bij de JPC. Mik Commandeur wist daar vierde te worden. Bij de JPB opnieuw 2 DEM atleten op het meerkamp podium. Sam van der Aar werd er tweede en Milan Lammers wist met slechts één puntje minder, als derde te eindigen.
Ook bij de JPA vielen er 2 DEM mers in de prijzen. Dennis Schaap wonde meerkamp met overmacht. Op de sprint liet hij 6,4 sec noteren, hij sprong 1.30 meter hoog en de kogel wist hij 8 meter en 3 cm ver weg te stoten. Tobias Janssens werd hier tweede, en dat had hij vooral te danken aan een razendsnelle sprint. Met een tijd van 6,3 sec bleef hij slechts een tiende seconde van het clubrecord verwijderd.
Het waren niet allen pupillen die naar Wieringerwerf getogen waren. Er kwamen ook CD junioren in actie. Bij de D jongens waren dat Harm Janssens en Jelle Schaap. (broers van bovengenoemd duo). Harm werd tweede op de meerkamp, waar hij o.a. 1.50 meter hoog sprong. Jelle sprong 1.45 meter hoog , en in de meerkamp eindigde hij als derde. De meisjes junioren deden daar weinig voor onder. Eline Schade van Westrum kreeg goud opgehangen op de meerkamp, en Kim van der Aar wist er derde te worden
Op de foto: Sam van Ooijen naast het scorebord van het hoogspringen
Hier staan meer foto's
En hier alle uitslagen

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op