Vrijwilligers wervingsactie succes!

DafneDe vrijwilligerscampagne in februari 2015 heeft een grandioos resultaat opgeleverd. Maar liefst 74 nieuwe vrijwilligers, die ofwel een terugkerende taak willen oppakken of een eenmalige activiteit willen ondersteunen.
Ons dagelijks bestuur, Rob Tuinstra, Mark de Graaf en Simon van Rookhuizen, volgden van oktober 2014 t/m januari 2015 een cursus van Sportservice Noord-Holland waarin zij de techniek leerden om ‘Meer Vrijwilligers in Kortere Tijd’ te werven (MVKT). Dit had niet kunnen slagen zonder de hulp van een enthousiast belteam, bestaande uit 10 leden & ouders: Astrid, Femke, Janneke, Jessica, Joris, Liesbeth, Paula, Rene, Rita & Tiny, jullie waren geweldig!
Alle nieuwe vrijwilligers zijn uitgenodigd voor een introductie-avond op 27.2.2015 in de kantine.

Effectieve, persoonlijke benadering

De MVKT campagne bestond uit 4 onderdelen. De aftrap vond plaats tijdens de nieuwjaarsborrel op 9.1.2015 met de teaser (poster)campagne. Twee weken later een bericht naar alle ouders & leden om aandacht te vestigen dat er iets ging komen. Vervolgens een algemeen persbericht in de krant en het telefoongesprek met een geselecteerde doelgroep op 4.2.2015.
In totaal werden via de belactie 119 ouders van jeugdatleten (uit een doelgroep van 142) bereikt.
De gebelde ouders reageerden vrijwel allemaal positief op de actie. Maar liefst 67 ouders bleken bereid daadwerkelijk iets voor onze vereniging te willen doen. Door deze actie is gebleken dat onze vereniging niet alleen op sportief gebied maar ook op vrijwilligersvlak een bloeiende vereniging is!

Vrijwilligers introductie-avond 27.2.2015

Deze gezellige avond (aanvang 20:30 uur) is bedoeld ter kennismaking en om de nieuwe vrijwilligers vrijblijvend te informeren over hun bij voorkeur aangegeven vrijwilligerswerk c.q. interessegebied.
De kartrekkers van alle disciplines zijn aanwezig voor een korte toelichting. Kun je niet komen? Stuur dan even een bericht naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar de betreffende contactpersoon om je alsnog te laten informeren.
Het bestuur bedankt nogmaals iedereen die deze actie heeft gefaciliteerd en ook expliciet alle nieuwe vrijwilligers die aangaven onze vereniging niet in de kou te willen laten staan! Bent u nog niet benaderd, maar wilt u alsnog graag iets betekenen voor onze club (zie AV DEM vrijwilliger-vacaturelijst), kom dan ook even langs op de informatieavond, 100% vrijblijvend!

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op