Pupillen naar cross competitiefinale

DEM atletiek 20140207Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd van de cross competitie gehouden. De DEM atleten moesten daarvoor naar het recreatiegebied Het Twiske in Oostzaan. De eerste 2 wedstrijden hadden al een indicatie gegeven dat het met het niveau van DEM wel goed zit, en ook deze wedstrijd gaf eenzelfde beeld te zien. Zo was er een duidelijke overwinning voor Isa Schram bij de MPB. Na een voorzichtige start, ging ze aan een opmars naar voren beginnen en na driekwart van de wedstrijd, had ze al een afgetekende voorsprong. Bijna evengoed verging het Britt de Graaf bij de MPC. Ze werd daar tweede en is dus ook een grote kanshebber op eremetaal in de finalewedstrijd. Bij de junioren B liep Mariska Poel als vanouds een sterke race. Ze kwam deze keer als derde over de finishlijn.
Andere hoge noteringen waren er voor Danique Schram die vierde werd bij de MPA2, voor Khyra van Schooten, met een vijfde plaats bij de meisjes mini, voor Kas Commandeur zesde bij de jongens mini, en voor Jesper Pluut, die vijfde werd bij de JPB.
De JPB deden weer goede zaken in het ploegenklassement. Als ploeg zijn ze geklasseerd voor de finale, en die ploeg bestaat dan uit: Jesper Pluut, Luca Westen, Bram Braak en Stijn Wilbrink.
De finalewedstrijd die gaat tussen de atletiekverenigingen uit de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, wordt medio maart in Amersfoort georganiseerd.
Er werd ook nog aan indoor gedaan. Sam van Ooijen reisde af naar het verre Naaldwijk om daar aan een driekamp mee te doen. Het werden allemaal PR´s. Hij is nog mini, en hoewel er voor hen bij een indoorwedstrijd vaak kogelstoten op het programma staat, was er deze keer balwerpen. Hij kwam tot een afstand van 12 meter 85. Wat een indoor clubrecord inhoud. De andere prestaties: 7.97 sec op de sprint en 2.60 meter bij het verspringen. Op de driekamp resulteerde het in een vierde plaats in het eindklassement
Op bijgaande foto: Isa Schram
Voor heel veel meer foto's, klik hier

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op