Inning contributie 1e halfjaar 2015

geld plaatje 011Door de aanschaf van een nieuw ledenprogramma (Sportlink Club) voldoet avDem voor wat betreft de inning van de contributie op basis van de incasso’s geheel aan de regels van SEPA (Single Euro Payments Area).
Vóór de 1e incassering worden de leden geïnformeerd over het ID-incassant en hun machtigingskenmerk. Hiertoe wordt een kopie van de ingevoerde of gegenereerde machtiging gemailed naar het betreffende lid. De bestaande machtigingen zijn gedigitaliseerd, waardoor de ingangsdatum standaard op 1 november 2009 staat (dit is een vereiste van de banken in het kader van SEPA). Het machtigingsformulier hoeft niet opnieuw getekend te worden, de oude blijft rechtsgeldig.
Vervolgens worden de leden middels een verplichte vooraankondiging geïnformeerd over het te incasseren bedrag. Dat zal in de vorm van een factuur gemailed worden naar het betreffende lid.
Deze berichtgevingen worden gemailed vanuit het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg dat uw juiste mailadres bekend is bij de ledenadministratie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Omdat de verwerking van de eerstvolgende betaalperiode (1e halfjaar 2015) meer tijd vergt dan aanvankelijk gedacht, zal de inning met maximaal 1 maand worden verlaat.

De ledenadministratie/de penningmeester

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op