Start to Run voorjaar 2015

Start to Run voorjaar 2015 600 x 450Hardlopen voor beginners, het landelijke loopfestijn van de Atletiek Unie, start weer op 7 maart 2015. Net als op 147 plaatsen in Nederland gaat ook a.v. DEM met 5 enthousiaste trainers lesgeven. In 7 weken bouw je conditie op en leer je de kneepjes van het hardlopen. Sommige schrikken bij het woord hardlopen, maar dat hoeft natuurlijk niet, als je het maar op je eigen tempo doet. Kom gezellig met een buurman(vrouw), kennis, vriend(in)of partner. Kinderen tussen 12/15 jaar mogen ook mee met de ouders.

De 5 trainers zorgen ervoor dat ieder op zijn of haar eigen tempo kan lopen, want het hoeft niet hard te gaan. De trainers en gezellige loopmaatjes wachten je iedere zaterdag op voor een energieke training in het park, het bos of op de atletiekbaan en je voelt je steeds fitter worden. Elke training verbrandt je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.

Bij DEM geven we daarbij nog eens de mogelijkheid om op donderdagavond gratis op de baan te trainen, tijdens de 7 weken van Start to Run(s2r).
Je krijgt op papier loopschema's voor de trainingsdagen door de weeks. Zo wordt je goed begeleid en is alles tot in de puntjes verzorgd.

Als coördinator is Peter Veldhuis van Intersport, Beverwijk erin geslaagd korte presentaties aan te bieden over diverse onderwerpen zoals: sportfysiotherapie door Menno van Lieshout, een voedingsdeskundige en voorlichting over schoeisel en kleding (onder voorbehoud).

Na de eerst 7 weken S2R gaat DEM nog 4 weken verder met Continue to Run (CTR). Dan gaan we met de groep in hetzelfde ritme gratis door, in de duinen en op de atletiekbaan. Daarna is de mogelijkheid om bij de vorige Start to Run groepen in te stromen. Deze opzet hanteren we al jaren bij DEM en de vorige groepen startten we rond de 50 personen. Probeer iemand mee te nemen, want niets is gezelliger en motiverender dan met een groepje te komen trainen.

KORTOM:
We beginnen op 7 maart om 9.30 uur, bij Atletiek vereniging DEM. Adrichemlaan 1a, Beverwijk.
U kunt zich nu al inschrijven voor € 47,50 bij www.atletiekunie.nl
Na 7 weken S2R gaan we 4 weken gratis doortrainen met C2R.
Je ontvangt dan een functioneel hardloopshirt, 3 edities van het tijdschrift Runners World en het speciale S2R magazine en enkele presentaties

Ons slagzin is dan ook: Ik zie je Zaterdag.

Groetjes van:
Theo van Grevenhof (Hoofdtrainer)
Simone Geel
Henno de Jong
Sam Welp
Ralph Apeldoorn

Vragen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op