DEM pupillen kampioen van Nederland

DEM atletiek 20140927Na een wel heel succesvolle finale van de competitie, met twee eerste plaatsen, vier tweede plaatsen en een derde plaats voor de ploegen, stonden nu de Nederlandse estafette kampioenschappen op het programma. En ook hier waren de DEM pupillen erg succesvol.
De jongens pupillen-C wonnen met royaal verschil en hun tijd van 26 ,32 sec was een volle seconde sneller dan het clubrecord wat ze een week eerder ook al scherper hadden gesteld.
Ook voor de jongens pupillen-B was er een podium plaats. Zij werden derde, slechts twee honderdste van een seconde achter de nummer 2.
De meisjes pupillen-C hadden de pech dat ze in een langzame serie moesten lopen. Die wonnen ze weliswaar met een straatlengte voorsprong, maar de snelste ploegen bleken in een andere serie te lopen. Het werd voor hen uiteindelijk een fraaie vierde plaats.
De andere DEM ploegen, eindigden in hun klassen in de middenmoot, de meisjes-B werden negende, de jongens-A achttiende en de meisjes-A dertiende, waarbij nog opgemerkt moet worden, dat een van de lopers daags voor de wedstrijd haar arm brak, zodat op het laatste moment nog naar een invalsters gezocht moet worden.
Klik hier voor de foto's

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op