Stil van eerbetoon

tracy50kmalsTracy's 50km sponsorloop op 28 september ging uitstekend. Tracy liep 50km voor ALS en tegelijk wilde zij hiermee haar leeftijd inluiden. Tracy is er helemaal stil van, omdat zij hiermee 850 euro heeft opgehaald.
AV DEM wordt heel erg bedankt voor hun inzet. Zondagochtend stonden er een paar pupillen vroeg op bij het uitzwaaimoment en een pupil heeft een klein rondje door Wijk aan Zee meegerend en de finish meegemaakt. Het enthousiasme van de kinderen tijdens het geld inzamelen bij de baan was zeer groot.
Op de foto is Tracy tijdens de 3e ronde van 12km en 500 meter. Zij had net de 30km gepasseerd.
Tracy's spierpijn is bijna weg, maar zij blijft er stil van. Het ging namelijk zo goed en er is met zo veel liefde meegeleefd.

 

Sponsorloop ALS 28 september

logo stichting ALSTracy loopt 50 km voor Andre en bereikt hiermee haar verjaardagsdoel in verband met haar 50-jarige verjaardag. Andre lijdt aan ALS en zijn doelen zijn nu zeer beperkt. Ik wil mijn 50 km voor hem lopen. Ik wil er graag een sponsorloop van maken om de opbrengst te doneren aan hem en zijn gezin. Andre heeft laatst gevochten om de Tour du Als te fietsen met zijn dochters en vrienden om hem heen. Ik heb grote bewondering voor hoe zijn dochters en vrouw voor hem zorgen. Ook heb ik grote bewondering voor zijn vechtlust. Andre en zijn gezin zouden dit waarderen vanwege de continue aanpassingen die moeten worden gemaakt bij hen thuis om Andre zo lang mogelijk in zijn eigen huis te laten wonen. Ik hoop dan ook dat vele lopers willen bijspringen om samen met mij wat kilometers af te leggen.

Hier een idee van het parcours (verzorging wordt geregeld):
Start: 28 september 2014, 07.45h
locatie: de parkeerplaats Oudendijk (duingebied Heemskerk), tevens Finish

Tracy begint om 07.45h met ronde 1. Zij gaat dan vanuit de parkeerplaats door het tuindersgebied naar de Westelijke Randweg, over het nieuwe pad met de aangelegde vijvers. Zij komt uit op het fietspad (de Zeestraat) en gaat verder richting Wijk aan Zee. In WaZ gaat zij links af rond het weiland, rond de rotonde bij Heliomare en terug naar de ingang van de duinen. Door de duinen gaat zij terug naar de Oudendijk om weer op de parkeerplaats uit te komen.

Tracy komt door voor ronde 2 tussen 08.45-09.00h.
Ronde 3: tussen 10.00-10.10h
Ronde 4: tussen 11.10-11.20h

Ieder rondje is iets langer dan 12 km. Na 4 rondjes is er dus 50 km afgelegd. Lopers kunnen eventueel ook bij de rotonde in Wijk aan Zee inspringen.

Iedereen die meedoet, doneert een klein bedrag ten bate van Andre. Tracy zoekt tevens andere sponsoren voor bijdrages.

Geen tijd, zin of conditie om mee te lopen maar wel een goed hart voor dit doel? Donaties kunt u dan eventueel overmaken op:
NL05 ABNA 0421828161
t.n.v. Tracy Andringa-Faulker

vermeld dan even het doel: ALS A. Wesselius

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar nummer: 0251-226884

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op