Interesse om trainer te worden?

logo atletiekunieIn het najaar gaan de opleidingen Basis Baanatletiektrainer 3 en Basis Looptrainer 3 van start. De eerste opleidingen staan online en we hopen dat de andere opleidingsplaatsen snel volgen.

Basis Baanatletiektrainer 3
Informatie over de opleiding Basis Baanatletiektrainer 3 staat op de website van afdeling opleidingen, klik hier. De pagina wordt nog bijgewerkt, dus hou deze in de gaten voor komende opleidingen.

Basis Looptrainer 3
Informatie over de opleiding Basis Looptrainer 3 staat op de website van afdeling opleidingen, klik hier. De eerste twee opleidingen staan online en de verwachting is dat binnenkort meer opleidingsplaatsen online staan.

Op de website kun je lezen in welke plaatsen een opleiding aangeboden wordt. Zodra de opleiding online staat kun je achter de plaats op het woord 'Info' klikken. Hier vind je alle opleidingsdata. De cursist wordt o.a. begeleid door een praktijkbegeleider. Het is voor de cursist prettig als dit een praktijkbegeleider van de eigen vereniging is. Informatie over praktijkbegeleiders staat ook op de website, klik hier. Cursisten dienen eerst afspraken te maken met een praktijkbegeleider alvorens ze kunnen inschrijven.

Bij goed gevolg en het geven van minimaal 2 jaar training bij DEM wordt de opleiding door DEM betaald. Gelieve je zelf aan te melden via één van de links en daarbij de aanmelding door te geven aan het bestuur van DEM via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op