Pupillen van DEM massaal naar de competitiefinale

DEM atletiek 20140614Bij de laatste wedstrijd van de competitie die in Heiloo gehouden werd waren de pupillen van atletiekvereniging DEM weer oppermachtig. Zelden werden er zoveel prijzen gewonnen. Zo waren in de categorie van de jongens C de eerste 8 plaatsen op de meerkamp voor DEM. En wel voor: Sam, Boris, Syp, Ilias, Stijn, Bram, Luca, Vanya.
Ook in andere categorieën was er enkele keren een compleet DEM podium. Dat was bij de jongens B waar de eerste 5 plaatsen voor DEM waren (Damian, Chris, Kris, Daan en Teun) en bij de jongens A1 waar er drie DEM atleten op het podium stonden. Te weten: Tobias, Dennis en Luuk.
Bij de meisjes wat minder prijzen, maar niet minder succes. Zo scoorde Fiene Rosendaal net als enkele weken geleden weer 2 clubrecords. Beiden weer op zowel het verspringen met 3.07 m als op de 600 meter waar ze 2 minuut en 18,97 sec liet noteren. Met 2 gouden medailles op de meerkamp en de 600 meter een wel heel erg succesvolle dag. Ook voor Lizzy Lieverst was er goud op de meerkamp. Alba Sanna (alias Mirte) greep net naast het goud, maar ze liet wel een heel erg mooie 3 meter 99 noteren bij het verspringen.
Eerste plaatsen op de lange afstand waren er voor: Tijl Oostendorp, Luca Westen, Fiene Rosendaal, Jet Commandeur en Alba Sanna. Sahid Haddache won weliswaar met flinke afstand zijn serie, maar in de andere serie werd er nog net iets sneller gelopen.
Bij de estafettes een zelfde beeld als bij de meerkamp. Maar liefst 6 estafettes werden door een DEM ploeg gewonnen. Hoewel nog niet alle competitiestanden uitgerekend zijn, is het vrijwel zeker, dat er acht of negen teams van DEM in de finale uit zullen komen. Die wedstrijd is in september op de eigen baan in Beverwijk
Enkele dompers waren er ook. Zo viel Eline Brouwer geblesseerd uit, hadden we enkele zieken, en moesten enkele gekende medaille kandidaten om verschillende redenen verstek laten gaan.

Op bijgaande foto: het succesteam van de C jongens, geëindigd op de plaatsen 1 t.m. 8
vlnr: Boris, Syp, Sam, Ilias, Bram, Lars, Stijn, Luca, Vanya, Bram, David
Klik voor: meer foto's

 

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op