Met Rémi naar Oordegem 31 mei

Dat krijg je er van als Johan heel zielig doet en zegt dat hij helemaal alleen naar het verre Belgische Oordegem moet. Uit medelijden en zware sociale druk besluit je op het laatste moment ook mee te gaan. Dan blijkt dat hij dat bij nog twee anderen heeft gedaan en zit je dus met zijn vieren 2,5 uur opgevouwen in een Peugeotje.
Eenmaal uit de kreukels en opgewarmd hebben Johan Polman, Richard Janssens en Bart van Rookhuizen onder de luide aanmoediging van Jeroen van der Aar op de kneiterharde en daardoor snelle Mondobaan van Oordegem een 400 meter gelopen.
Johan weer iets sneller in 49,75 (die 48-er komt er nog wel hè Jo?), Richard in 53,26 (met de naweeën van een ziek lichaam helemaal niet slecht) en Bart met 56,3 (tot tevredenheid stemmend, alhoewel een 55-er op het wensenlijstje staat).
Maar wat te denken van Johan die eerst 10 minuten als vaatdoekje over een hekje hangt na zijn 400 meter om dan 20 minuten later alweer over de baan te razen op de 200 meter. Hij speelde het klaar om er 22,47 seconden uit te persen en dat nog wel in die rottige binnenste baan.
Op een van de foto's is te zien dat het supporter zijn een niet te onderschatten zware taak is die op de terugreis zijn tol heeft geëist.

oordegem

Foto 1 Johan (baan 1) 200 meter

oordegem2

Foto 2 Jeroen onze supporter

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op