DEM pupillen op koers voor finale

DEM atletiek 20140517De pupillen van atletiekvereniging DEM moesten voor tweede wedstrijd van de competitie naar Purmerend. De wedstrijd gaf eenzelfde beeld te zien als de eerste wedstrijd. Een karrevracht met prijzen ging na afloop mee naar Beverwijk, er werden ver over de tweehonderd persoonlijke records verbeterd, en er vielen zelfs enkele clubrecords te noteren.
De clubrecords kwamen op naam van Fiene Rosendaal. Bij het verspringen kwam ze tot een afstand van 3 meter 7 cm. Op de 600 meter liep ze een tijd van 2 minuten en 19,05 sec. Vier seconden sneller dan de recordtijd die ze enkele weken geleden liep. In de meerkamp eindigde ze uiteindelijk op een tweede plaats en de 600 meter tijd was ook goed voor een tweede plaats in de einduitslag. Yvana Pol wist het bij de B meisjes wat medailles betreft nog iets beter te doen. Ze werd er winnares bij zowel de meerkamp als op de 1000 meter. Ook goed voor twee maal een plek op het ere podium waren: Tijl Oostendorp met twee maal een tweede plaats en Gijs Baneman met twee maal een derde plaats. Voor Leone de Graaf was er goud en brons.
Elf andere DEM pupillen moesten genoegen nemen met één goud-zilver-of bronzen medaille . Dat waren: Britt de Graaf, derde op de 600 m, Sam van de Aar, eerste op de meerkamp, Syp Luitwieler, tweede op de meerkamp, Luca Weste, tweede op de 600 meter, Lizzy Lieverst , tweede op de meerkamp, Niki Lagrand, tweede op de merkamp, Isa Schram, derde op de 600 meter, Jet Commandeur, tweede op de 1000 meter, Dennis Schaap, derde op de meerkamp, Sahid Haddache, tweede op de 1000 meter, en Danique Schram, derde op de meerkamp.
Daarnaast waren er op de estafette: vijf overwinningen , zes tweede plaatsen en 3 derde plaatsen. Al met al ziet het er naar uit dat het aantal ploegen wat aan de finalewedstrijd mee zal mogen doen, vergelijk wordt met het afgelopen jaar, toen er maar liefst 9 pupillenploegen van DEM de finale haalden. Dit jaar is die finale wedstrijd in september, op de thuisbaan in Beverwijk

Op de foto: Fiene Rosendaal, goed voor 2 clubrecords
Meer foto's zijn te zien op: deze link

Comments are now closed for this entry

AV DEM   LOGO 2012   189x89

brengt je in beweging!

Volg ons op